OC ile oluyor sanırım. 4k geldiğini söylemiş herkes iyi performans vermiyormuş ancak 4k olabiliyormuş monitör. Diğer monitörlerde de vardır illaki ancak ben bu özelliğin adını falan bilmiyorum sadece neredeyse yorumların %80'i 4k olduğundan bahsediyorlar. IPS panelde VA gibi panellere göre daha az Ghosting olur ama Ghosting çıkacağını sanmıyorum kimse böyle bir şikayet belirtmemiş.
Lenovo listeden silindi anlasılan, Gigabyte hakkındaki yorumlarınız için teşekkürler peki listemdeki diğer monitörler ile kıyaslama yaparsanız hangileri elenir veya kalır? İlk 3 yapmak istiyorum ona göre ürünlerin tüm yorumlarını tek tek okuyup, gerekirse videolarını izleyip o şekilde satın alacağım. Tekrardan teşekkürler herkese <3
Lenovo listeden silindi anlasılan, Gigabyte hakkındaki yorumlarınız için teşekkürler peki listemdeki diğer monitörler ile kıyaslama yaparsanız hangileri elenir veya kalır? İlk 3 yapmak istiyorum ona göre ürünlerin tüm yorumlarını tek tek okuyup, gerekirse videolarını izleyip o şekilde satın alacağım. Tekrardan teşekkürler herkese <3
En ucuz Dell G2422HS 23.8" 1Ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2422HS 23.8" 1Ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam AOC iyidir. Renk olarak önerilir. Gigabyte da iyi. Acer hakkında bilgim yok ama tercih etmezdim şahsen. Diğerlerine de baktım ama Gigabyte tam bir F/P.
@bonz bu durumda benim mesajıma gülücük atmanız gerekmiyor ben alan kişilerin böyle söylediğinden bahsediyorum. Benim uydurduğum veya ortaya attığım bir şey değil.
Nereden gördüyseniz ya yanlış görmüşsünüz veya yanlış anlamışsınız. Dell G2722HS kullanıyorum ve o da bir 1080p monitör. Ama AMD'den VSR özelliğini açarsam 4K'ya kadar destek geliyor ama düzgün görünmüyor anlattım. Bu fiyata 2K monitör alamıyorsun ne 4K'sı? Bilmeden insanları yönlendirmeyin.
Features FHD with 8-bit color SS IPS panel with 1ms & OC 170Hz Black Equalizer & Aim Stabilizer GameAssist & OSD Sidekick Auto-Update & PiP/PbP Power Board Build-in & EyeSafe C...
@bonz bu durumda benim mesajıma gülücük atmanız gerekmiyor ben alan kişilerin böyle söylediğinden bahsediyorum. Benim uydurduğum veya ortaya attığım bir şey değil.