Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekran kartını düşürüp Ram'leri 2x8GB 3000MHz yapabiliriz. Yukarıda da söylediğim gibi monitörü bilmemiz gerekiyor. Ekran kartı ve monitör birbirine göre seçilir zaten.
Konuyu açan arkadaş gelip cevap yazmadığı sürece daha fazla yapacak bir şeyimiz kalmadı bence.
@Hector Smith@Neko 1 günlük ban yediğim için cevap atamadım.Monitörüm Aoc f22s+ 7 yıl önce almıştım eski ama kullanışlı bir monitör.Malesef 60hz.Fakat historia'nın attığı ilk sistemi çok beğendim çünkü ileriye dönük bir bilgisayar toplamak istiyorum.Şuanda 144 mhz monitor alamam.Fikirleriniz nedir ?