Hocam ben aldım Amazon'dan 4200 liraya geldi sanırım. Ama ben aldığımda indirime girmişti 100 dolar fiyatı vardı. Kulaklık açıkçası beni tatmin etmedi ses kalitesi gerçekten güzel ses seviyesi yüksek ama şöyle bir problem var aktif gürültü engelleme başarısız yüksek sesle müzik dinlerseniz duyulmuyor tabii ama orta seviye seste müzik dinleyecekseniz yetersiz, mikrofon kalitesi gürültüsüz ortamda gayet başarılı ama bir Apple cihazla kullanılan AirPods Pro değil. Gürültülü ortamda karşıdaki insanın seni anlaması güç ki ben sırf telefonla konuşabilmek için almıştım bu kulaklığı. Yani tercih sizin ama 150 dolar hak ettiğini düşünmüyorum.
Bu arada kutu uzaktan çok premium duruyor fakat ilk elinize aldığınızda hayal kırıklığına uğruyorsunuz, ucuz hissettiriyor ama zamanla alışıyorsunuz. Bundan önce Samsung Buds 2 kullanıyordum malzeme kalitesi kesinlikle onun daha iyiydi fakat onun problemi kesinlikle daha fazla ses istiyordum ses seviyesi yetersizdi, bu kulaklıkla henüz son seviye seste müzik dinleyemedim, insanı tatmin ediyor. Ve şarjı mükemmel en son ne zaman taktım hatırlamıyorum sanırım 1.5 2 hafta oldu hala şarjı kırmızı yanmadı.
Linki bırakıyorum.