4500 TL'ye Oyun Sistemi Tavsiyesi

darqles

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkeze merhaba. Ben bir gaming PC toplamayı düşünüyorum. Bu işte yeniyim ve pek bilgim yok. Bu parça bununla uyumlu olur mu ?
  • Intel i7 4790K (8M 4.4GHz max.) = 1062 TL
  • MSI Nvidia GTX 970 4 GB GDDR5 = 1339 TL
  • MSI Z97 Gaming 7 = 657 TL
  • Ben bu şekilde başladım ama bana fiyatı biraz fazla geldi. Daha bir çok eksiği var ve sizlerin yardımıyla tamamlarım umarım. Belki Gaming 5 olabilir ama O.C yapmak istiyorum fakat yapmayı bilmiyorum bu yüzden G 7'de oto O.C vardı sanırım onu kullanacağım. Ram'e gelecek olursak sanırım 16 GB istiyorum ama çok pahalı olacak gibi. Duruyor o yüzden 8 GB yeterli olabilir. Kasanın ne olacağı hakkında hiç bir fikrim yok, neye göre alacağımı bilmiyorum. Pahalı bir şey düşünmüyorum düz ve sade. Güç kaynağı da zaten bileşenlere göre ayarlanacak her halde. HardDisk'de eğer sadece SSD olursa 148 GB yeter. Sanırım bütçem 4000-4500TL arası. Diğer yazılım kulaklık klavye vb. gerek yok. Sadece :
  • CPU
  • ANAKART
  • EKRANKARTI
  • HARD DISK
  • BELLEK-RAM
  • KASA
Gerek var. Ayrıca belki sağlam bir i5 işlemcide olabilir. Biraz araştırdım fakat düzgün fiyat performans karşılaştırma listesi bulamadım. Bu arada soğutma işi nasıl olacak onu da bilmiyorum. Zaten ana kartta bir fan var o yetiyor mu ? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun.
z87 g45.png

Gerçekten güzel olmuş teşekkürler. Ama aklımda soru işaretleri kaldı 1. O mouse 2 kuruş mu ? 2- MSI G 45 nedir anlayamadım. Anakart yazıyor ama zaten bir anakartım var. Muhtemelen çok yanlış düşünüyorum beni aydınlatırsan sevinirim. :)

Kardeş bence bu sisteme de bak. Çünkü arkadaşın yazdığı sistemde soğutma yok. Intel 4790k yanar gider valla :D
Ekran Alıntısı.PNG
Ayrıca bu biraz daha iyi.

Ayrıca tel modül 8 gb aldım ki ilerde bir sekizlik daha alırsın takviye yaparsın.(16 gb istiyorum dediğin için)

Kardeşim, bu resmin bir çıktısını alıp vatan bilgisayara gidiyorsun ve sistem toplandıktan sonrada güzel bir çay demliyorsun. Sonra çayını yudumlarken oyununu oynuyorsun. :D Yarım saatimi harcadım bu sistemi toplamak için.

Adsız.jpg
Adsız.jpg

Önerdiğim sistem önerilen sistemlerden çok daha performanslı. O fare anakartın hediyesiymiş otomatik ekliyor sepete. G45 anakartın adı. Overclock yapılmayacak stok soğutucu yeterli... Bu detay önemli ise ben sistemi toplamak için 5 dakikamı harcadım.

Önerdiğim sistem önerilen sistemlerden çok daha performanslı. O fare anakartın hediyesiymiş otomatik ekliyor sepete. G45 anakartın adı. Overclock yapılmayacak stok soğutucu yeterli... Bu detay önemli ise ben sistemi toplamak için 5 dakikamı harcadım.
Benim önerdiğim sistemde monitörde dahil senin sisteminle monitörsüz kullanıcak heralde ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı