4500 TL'ye PC Toplama

@emre mtlr Sisteminiz gayet güzel. Güle güle kullanın derim şimdiden. Tek sıkıntı RAM'leri 3000 MHZ alın hocam. Ryzen'de performans oalrak fark yaratıyor.

Arkadaş bir hata yapmış abartmaya gerek yok.
Tek o da değil ki. MSI'a 400 TL fazla vermeye gerek yok demek çok yanlış bir cümle. Ben şahsen yüzüne bile bakmam o markanın. Alınamaz demiyorum bak, ben almam. Alan kullanan var. Ben önermiyorum kendim almayacağım bir markayı. Başkası önerebilir.
Ancak eğer siz tutup da MSI'ye 400 TL fazla vermeye gerek yok derseniz bu başlı başına yanlış bir cümle olur.
 
Dün stokta ürün vardı. Bugün bitmiş. Ürün aşırı uygun fiyata satıldığı için hemen tükenmiş. Bana saldırmanıza gerek yoktu. Ayrıca Inno3D kaliteli ve güvenilir bir markadır. Siz duymadını diye kötü bir marka olmuyor. Fanboyluğa ya da herkesin aldığını alırım, herkesin bildiğini kullanırım kafasındaysanız bir şey diyemem. Herhalde markası ve şekli ne olursa olsun bütün GTX 1060 6 GB'ların aynı güçte olduğunu biliyorsunuzdur. Bu kadar cahil olamazsınız diye düşünüyorum. Ama insanların tercihlerine saygı duyun en azından. Siz MSI tercih edebilirsiniz şeklini seversiniz, soğutması daha iyi düşünürsünüz ya da daha önce kullanmışsınız hep aynı marka düşünürsünüz. Ben bu şekilde bakmıyorum. Ben dışından çok içine bakıyorum. Fikrimi beğenmeyebilirsiniz. Ama en azından saygı duyun.


RAM konusunda bir arkadaşımız şöyle bir şey bulmuş. Ama gidip mağazadan almalısınız. Gayet uygun fiyatlıdır. Bimeks arayıp sorabilirsiniz ya da size yakın mağazası varsa gidin sorun belki getirtiyorlardır.
Uğraşamam diyorsanız bunu öneririm.
 
Son düzenleme:
Dışarısına bakarak almak aynı farenin kablosuzunu daha ucuzken sadece ışığı yok diye ışıklı kablolu ve daha pahalısını almaya benziyor. Bu farelere örnek Logitech G403 olabilir (kablosuzun ışığı yokmuş gibi düşünün.)
 
"Ben şahsen yüzüne bile bakmam o markanın. Alınamaz demiyorum bak, ben almam. Alan kullanan var. Ben önermiyorum kendim almayacağım bir markayı. Başkası önerebilir."
Cümlesini düzgün okuyabiliyorsanız hocam, buradan ben almam ama kalitesiz de diyemem lafı çıkar. Siz biraz çekmişsiniz lafı. Bilmediğim markayı kötülemem ben asla :)
Biraz fazla ağır konuşmuşum doğrudur kusura bakmayın. Birden çok kez olunca aynı şeyler doğal olarak böyle şeyler olabiliyor kusura bakmayın tekrardan :)
Dipnot : O RAM'i kaçırmadan alın 720 TL'ye.
 
Bende ağır konuşmuş olabilirim. ''MSI 400 TL fazla verilmez.'' diyerek. Benim açımdan açıkcası performansı daha önemli ama diğer etkenleride önemseyen insanlar olabilir. Soğutma, kullanılan metaryallerin kalitesi, Türkiye müşteri temsilcisi ve teknik servis gibi. Bunları düşünen insanlara bir şey diyemem haklılardır. Bende onların fikirlerine saygı duyuyorum. Bu insaları kırdıysam, bağışlasınlar.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı