4500 TL'ye PS3 satmak mantıklı mı?

Xfeals

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, kırık süper Slim 500GB PS3 var bende iki kollu oyunlar GTA 5 pes FIFA MC God of War RDR1 gibi oyunlar var 5500 satışa koydum kimse almadı. En son 4500 zor bulabildim, anlaştık. Sizce iyi yapmış mıyım?(7250ye kırık oyunlu orijinal iki kollu tamir görmemiş PS4 alıyorum arkadaştan)mantıklı mı sizce?

Dijital oyunların bir değeri yok, uygun fiyata anlaşmışsınız.

Onu 4500e satıyorum yarın ve aynı gün içinde 7000TL'ye arkadaşımdan PS4 alıyorum ilk sahibi kendisi İsviçre'den almış yanında kutulu FIFA 18 var iki orijinal kol bant yeri duruyor yani tamir görmemiş PS4 kırık yani tüm oyunları indirebiliyorsun kırarak içine PES 2021 FIFA 20 GTA 5 Minecraft cyberprunk Spider-Man Assetto Corsa gibi oyunlar var almak mantıklı mı?

Onun için oyunun PS versiyonunun kırılmış olması lazım.

Var internette flasha atıp PS4 üzerinden part part mi kuruluyor?

Onu 4500e satıyorum yarın ve aynı gün içinde 7000TL'ye arkadaşımdan PS4 alıyorum ilk sahibi kendisi İsviçre'den almış yanında kutulu FIFA 18 var iki orijinal kol bant yeri duruyor yani tamir görmemiş PS4 kırık yani tüm oyunları indirebiliyorsun kırarak içine PES 2021 FIFA 20 GTA 5 Minecraft cyberprunk Spider-Man Assetto Corsa gibi oyunlar var almak mantıklı mı?

Var internette flasha atıp PS4 üzerinden part part mi kuruluyor?

Daha önce hiç kırık bir konsol kullanmadım nasıl yüklendiğini bilmiyorum ama mutlaka YouTube'da anlatan bir video vardır. Alacağınız cihazın fiyatı da gayet makul ama şahsen ben olsam kırık konsol almazdım.

Neden almazdınız öğrenebilir miyim bu arada 7000e düşürdüm fiyatı şimdi

Korsan oyun gibi şeyler hep sıkıntı çıkarır ben her zaman orijinalden yanayım. Fiyatlar çok pahalı hak veriyorum size. Zaten ben de fiyatlardan şikayetçi olduğum için Xbox aldım Game Pass çok güzel bir sistem. Pişman değilim PS yerine Xbox aldığım için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı