45000-50000 TL sistem önerisi

Gayet de yeterli bir kart bu arada. 16k oynamayacak sonuçta adam böyle abartmanın bir manası yok. AMD ekran kartı almaktan daha mantıklıdır 4070 almak. Arkadaşın bütçesi de var belli.

Yeterli kart?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni çıkan FSR teknolojisi uyduruk DLSS ve fgden daha iyi görüntü veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni çıkan FSR teknolojisi uyduruk DLSS ve fgden daha iyi görüntü veriyor.

AMD önereceksen bütçesi yoksa önerirsin F/P bir şey arıyorsa önerirsin. RTX 4070 hiç yeterli değil diyosun. Sen bu kartlarla napıyosun mesela anlatsana kral çok merak ettim. RTX 4070 4K için yeter de artar. Sadece 4K için değil iş konusunda da yeter de artar. AMD kesinlikle tavsiye etmiyorum o övüp övüp bitiremediğiniz RX6000 serisinde sorun yaşamayan arkadaşım yok.

Bir bitmedi şu Nvidia sevginiz.

50k bütçede şahsen ne 7800XT ne de 4070 alırdım. Bu bütçede RX9070 sistemler çıkıyor.
Bütçe biraz daha artarsa çok rahat çıkar aslında.

4070 günümüz şartlarında yeterli kart ama o fiyata alınabilecek en son karttır herhalde. 6000 serisi yüzünden AMD kartları tavsiye etmiyorum demen rezil bir NVIDIA fanboyu olduğunu gösteriyor. O sorunlar genel olarak 500 ve 5000 serisin de çoğunlukla vardı 6000 serisinde de olabiliyordu. 7000 serisinde bu sorunlar yok denecek kadar azaldı zaten. Eski kartlarının sürücüleri kötü diye bütün AMD kartlar neden alınmıyormuş? Onu geçtim 45k bütçede 4070 ne o bütçede parça parça 4070s sistemler çıkıyor.

Bütçe biraz daha artarsa çok rahat çıkar aslında.

Artmasına gerek yok. Eğer parça parça toplayacaksa çok rahat çıkıyor. Hazır sistem olarak da çıkar ama parça parça toplanana göre biraz daha kötü parçalar kullanır.
Örnek olarak attım. Anakartı A620 seçip alabilir ama parça parça toplaması daha iyi olur.

Anladık NVIDIA fanboysun 7800XT 4070'i deler geçer "driver" lafıda milattan kalma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…