45000-50000 TL sistem önerisi

4070 günümüz şartlarında yeterli kart ama o fiyata alınabilecek en son karttır herhalde. 6000 serisi yüzünden AMD kartları tavsiye etmiyorum demen rezil bir NVIDIA fanboyu olduğunu gösteriyor. O sorunlar genel olarak 500 ve 5000 serisin de çoğunlukla vardı 6000 serisinde de olabiliyordu. 7000 serisinde bu sorunlar yok denecek kadar azaldı zaten. Eski kartlarının sürücüleri kötü diye bütün AMD kartlar neden alınmıyormuş? Onu geçtim 45k bütçede 4070 ne :D o bütçede parça parça 4070s sistemler çıkıyor.

Artmasına gerek yok. Eğer parça parça toplayacaksa çok rahat çıkıyor. Hazır sistem olarak da çıkar ama parça parça toplanana göre biraz daha kötü parçalar kullanır.
Örnek olarak attım. Anakartı A620 seçip alabilir ama parça parça toplaması daha iyi olur.?
Hocam 650W yeterli olur mu? Biraz dediğim 2-3k zaten. 500GB SSD'de yetersiz kalır yüksek ihtimalle.

Arkadaşlar düşündüm sanırım bu sistemi birkaç özelleştirme ile alacağım. Bu sisteme uygun 27 veya 32 inç, 1080p veya 2K monitör almayı düşünüyorum sizce nasıl bir monitör almalıyım?

Ayrıca bu sistemin bu fiyatı da uygun geldi, birkaç özelleştirme ile alınabilir mi?

Arkadaşlar düşündüm sanırım bu sistemi birkaç özelleştirme ile alacağım. Bu sisteme uygun 27 veya 32 inç, 1080p veya 2K monitör almayı düşünüyorum sizce nasıl bir monitör almalıyım?

Ayrıca bu sistemin bu fiyatı da uygun geldi, birkaç özelleştirme ile alınabilir mi?
İlk attığınızın depolamasını arttırıp alabilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı