4500TL CS:GO için sistem toplama

144383

Kilopat
Arkadaşlar dediğim gibi CS:GO için bir sistem topluyorum. Oyunu prof seviyede oynuyorum ve bunun için sistemin yeterli FPS'i vermesini istiyorum. Elimde zaten bir kaç parça var, sizden gerisine fiyat performans olarak güzel parçalar önermenizi istiyorum. Geriye kalan parçalar; işlemci, ekran kartı, RAM, işlemci soğutucu, HDD.
Not: İşlemciyi İntel, ekran kartını NVİDİA alacağım ve sadece CS sistemi olacağı için işlemcide Overclock düşünmüyorum. Elimde bulunan parçalar(yaklaşık 2200TL harcadım):
  • MSI H170 GAMİNG M3 2133GHz
  • ASUS Strix Soar sound card
  • Samsung 850 Evo 250GB SSD
  • Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze
  • Cooler Master CM 690III Midtower kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyur dostum (Teknobiyotik) :

4585.jpg

*NOT: CS'yi değil, tüm oyunları uçurur. ;)

Arkadaş biraz abartmış.Bende oynuyorum.Bu parçaları,ekran kartını bizzat kullanıyorum.Tavsiye ederim,ayrıca istersen özelden nick yaz beraberde oynarız.Sinerjiden alabilirsin.Ayrıca sadece cs oynuyorsan hdd gerek yok steam ssd diske kur.

Dosya Ekleri

• 5.jpg
    5.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 96
Teşekkür ederim ama toplam 4500tl olacağı şeklinde yazmıştım :) Hali hazırda 2000TL civarı harcadım

Ben ek olarak 4500 TL bütçen var diye anladım. :)

Arkadaş biraz abartmış.Bende oynuyorum.Bu parçaları,ekran kartını bizzat kullanıyorum.Tavsiye ederim,ayrıca istersen özelden nick yaz beraberde oynarız.Sinerjiden alabilirsin.Ayrıca sadece cs oynuyorsan hdd gerek yok steam ssd diske kur.
hocam hali hazırda 2000 küsür tl harcadım, toplamda 4500 bütçem

Ben ek olarak 4500 TL bütçen var diye anladım. :)
1050ti işimi görür mü?

1050ti işimi görür mü hocam?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı