4500TL İle GTX 1050 Ti Üstü Dizüstü Önerisi

mertroid

Hectopat
Yer
Sapporo
Daha fazla  
Bütçem yaklaşık olarak 4500TL, 1060 almak istedim başta ancak fiyatlar dolardan ötürü çok artmış. Önerebileceğiniz bir dizüstü var ise paylaşırsanız sevinirim, ancak lütfen o fiyata şu alınır yazmayın, diğer konulardaki yorumlarda o fiyata şunu alırsın falan deniyor ama güncel fiyatlarda dediği özellikler yok.

4200 TL'ye linkteki cihazı yurtdışından sıfır olarak almış bulunmaktayım konu kapanabilir.
GP62MVR 6RF Leopard Pro | MSI Global | Laptops - The best gaming laptop provider

Sa kardesim urunu aldigin zaman gumrukte veya herhangi bi yerde vergi versiniz mi bende almayi dusunuyorumda 1 2 gun icinde siparis gececek gibiyim 4.500 civari fiyati var

Ben kendim gittim aldım cihazı ancak bildiğim kadarıyla amazon'dan alışveriş yaparsan diyelim laptop 900 dolar üstüne kendi gümrük ücretini otomatik olarak ekliyor ve o ücreti kartından çekiyor eğer şansına gümrükten vergisiz geçer ise o başta çektiği gümrük ücretini sana iade ediyor.Adres Türkiye ise otomatik olarak kendisi hesaplıyor gümrük ücretini ve senden tahsil ediyor.Her türlü sen hiçbir gümrük parası vermiyorsun, kafan rahat oluyor toplam verdiğin ücret belli oluyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı