Adam 2. el Japon yazmış. Sen ne anlatıyorsun adamın dediklerine göre öneri yaptım ben. Sıfır Japon yazdığını görmüyorum sen uyduruyorsun şu anda haklı çıkmak için. Senle bir şey konuşulmaz cidden.
Hocam o fiyat bandına R25'ten daha ucuz, 450srdan daha kaliteli bir motor söyleyeyim. Voge 525rr. Bir bakın derim çok iyi makine.
Hocam evet piyasası daha kötü ama al sat için değilde kullanmaya alıyorsanız Voge markası genel olarak Cfmoto dan çok daha iyi bir markadır.Voge 525rr benim de dikkatimi çekti tcs ABS falan var 55 beygir 50 nw tork diyorlar ama kullanıcı deneyimi çok az yani sr kadar kullanıcısı yok o yüzden şüphe düşürüyor.
@eminzsei1 senede 450 sr %50 fiyat kaybeder r 25 %20 anca enflasyon ile seneye kar bile edebilir (kar olmuyor aslındada anladın)geçen sene öyle sattı kimisi.
Bu konuda haklısın 450 sr alıncaksa bence kesinlikle 2. el alınmalı
@eminzsei1 senede 450 sr %50 fiyat kaybeder r 25 %20 anca enflasyon ile seneye kar bile edebilir (kar olmuyor aslındada anladın)geçen sene öyle sattı kimisi.
Bir de yanlışım varsa düzeltin 525 rr a ehliyete uyumlu değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.