450TL Gaming mouse önerisi

Bütçe
450 TL
Kablosuzlardan çok cektim.
Hocam valla ben yoruldum size fare önerisi vermekten. Basilisk X gayet iyi bir kablosuz, Basilisk V2'de gayet iyi bir kablolu fare. V2 DAv2 ile aynı. Hani. Gerçekten kendinizi de, diğer kullanıcıları da yoruyorsunuz. Diğer konuda da 15 mesaj falan attım herhalde.
Basilisk X HyperSpeed Wireless 106gr, kablolu modeli ise 126gr. Ağır mouselar bunlar almanızı önermem açıkçası.

126 gram? Kablolu halinin ağırlığını ne zamandan beri asıl ağırlık kabul ediyoruz.

Baktığım veriler yanlışmış doğru olan veriler attığınız veriler evet. Ancak bu haliyle de halen ağır kategorisindeler. Kablolu/kablosuz konuda atılan modeller ağır mouselar. Teknik özellikleri iyi olmasına rağmen ağır mouse önermiyorum açıkçası.

Son düzenleme:
Razer alın.

Katılıyorum, ek olarak 20-30 gr ağır yada hafif olması hayat memat meselesi değil eğer profesyonel oyuncu değilseniz. Bu kadar kasmaya gerek yok hepi topu bir mouse .

Özur silerim, sahsen laptop alırken de boyle oldu.
Fazla kararsiz biriyim ve sldiktan sonra nokta atisi yapmak isterim.
Laptopu 6 ay arastirip aldim mesela.
Basilisk V2 mi?
DAv2 mi?
Basiliskin kablosuzu mu?
Katılıyorum, ek olarak 20-30 gr ağır yada hafif olması hayat memat meselesi değil eğer profesyonel oyuncu değilseniz. Bu kadar kasmaya gerek yok hepi topu bir mouse .
Pro oyuncu değilim çok agır gelir mi Basilisk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…