atanamayanlar
Centipat
Cidden ilgimi çekiyor.
Ben çok beğendim tabii uzun kullanım testlerine bir bak ama üzmez gibi kesin düşün.
Cidden ilgimi çekiyor.
Ben çok beğendim tabii uzun kullanım testlerine bir bak ama üzmez gibi kesin düşün.
Tutuş tarzınız nedir?
Fingertrip kullanıyorum ama clawda da rahatsızlık olmuyor.
Hocam valla ben yoruldum size fare önerisi vermekten. Basilisk X gayet iyi bir kablosuz, Basilisk V2'de gayet iyi bir kablolu fare. V2 DAv2 ile aynı. Hani. Gerçekten kendinizi de, diğer kullanıcıları da yoruyorsunuz. Diğer konuda da 15 mesaj falan attım herhalde.Kablosuzlardan çok cektim.
Basilisk X HyperSpeed Wireless 106gr, kablolu modeli ise 126gr. Ağır mouselar bunlar almanızı önermem açıkçası.
Hocam valla ben yoruldum size fare önerisi vermekten. Basilisk X gayet iyi bir kablosuz, Basilisk V2'de gayet iyi bir kablolu fare. V2 DAv2 ile aynı. Hani. Gerçekten kendinizi de, diğer kullanıcıları da yoruyorsunuz. Diğer konuda da 15 mesaj falan attım herhalde.
Eki Görüntüle 1350116
126 gram? Kablolu halinin ağırlığını ne zamandan beri asıl ağırlık kabul ediyoruz.
Katılıyorum, ek olarak 20-30 gr ağır yada hafif olması hayat memat meselesi değil eğer profesyonel oyuncu değilseniz. Bu kadar kasmaya gerek yok hepi topu bir mouseHocam valla ben yoruldum size fare önerisi vermekten. Basilisk X gayet iyi bir kablosuz, Basilisk V2'de gayet iyi bir kablolu fare. V2 DAv2 ile aynı. Hani. Gerçekten kendinizi de, diğer kullanıcıları da yoruyorsunuz. Diğer konuda da 15 mesaj falan attım herhalde.
Eki Görüntüle 1350116
126 gram? Kablolu halinin ağırlığını ne zamandan beri asıl ağırlık kabul ediyoruz.
Özur silerim, sahsen laptop alırken de boyle oldu.Hocam valla ben yoruldum size fare önerisi vermekten. Basilisk X gayet iyi bir kablosuz, Basilisk V2'de gayet iyi bir kablolu fare. V2 DAv2 ile aynı. Hani. Gerçekten kendinizi de, diğer kullanıcıları da yoruyorsunuz. Diğer konuda da 15 mesaj falan attım herhalde.
Basilisk V2 mi?Razer alın.
Pro oyuncu değilim çok agır gelir mi Basilisk.Katılıyorum, ek olarak 20-30 gr ağır yada hafif olması hayat memat meselesi değil eğer profesyonel oyuncu değilseniz. Bu kadar kasmaya gerek yok hepi topu bir mouse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.