450TL PSU önerisi

"Gercek".
Çin'de merdiven altı üretilip sahte sertifika basılan ürünlerle FSP Hydro'yu neden karsilastiriyorsunuz?

Arada 40 TL fark var sadece.

Hiçbir marka kasıtlı olarak kötü ürün üretmez. Sertifikası sahteyse dava açın, para kazanırsınız hem?

Koruma ve sertifika bir PSU'yu kaliteli yapmaz.

Arada 40 TL fark var sadece.

Hiçbir marka kasıtlı olarak kötü ürün üretmez. Sertifikası sahteyse dava açın, para kazanırsınız hem?

Koruma ve sertifika bir PSU'yu kaliteli yapmaz.

Gayet de kasıtlı bir durum.
Her firmanın mühendisleri/parasi bir mi ki ayni kalitede urun uretsinler?
Dusuk kalitede ucuz ürünler satıp o bütçeye hitap etmek için yapılan bir durum. Ayrica ucuza mâl oluyor.

Gayet de kasıtlı bir durum.
Her firmanın mühendisleri/parasi bir mi ki ayni kalitede urun uretsinler?
Dusuk kalitede ucuz ürünler satıp o bütçeye hitap etmek için yapılan bir durum. Ayrica ucuza mâl oluyor.

Kasıtlı mı?

Hangi firma kötü ünle anılmak ister? Hangi firma kötü ürün üretip teknik servislerini doldurmak ister? Garantisi de var bunların sonuçta.

Kasıtlı bir durum yok. GP500 aşırı kaliteli falan da demiyorum, hatta kaliteli de demiyorum. Sadece FSP Hydro K önerme sebebinizi sordum. Koruma ve verimlilik yeterli sebepler değil maaelef.

Arkadaşlar dün yazım kurallarından ötürü mesaj yazmam engelledi cevap veremedim kusurabakmayın, şimdi şöyle bir olay var dün Vatan'a gittim Zalman N5 MF kasay'ı almak için ve psu önerisi de istedim oradaki çalılan psu takılı bit kasa al daha ucuza gelir dedi bir kaç öneride bulundu evet ucuz ama kasalara taktıkları psu genelde rampage ya da o segmentte olan psu ve çeşitleriydi acaba biz mi abartıyoruz yoksa Vatan Computer gibi bir yer ve birçok site hazır sistemlerinde bile bu tarz güç kaynakları kullanıyor kimse sorun olarak görmüyor bu güç kaynaklarını karar veremedim ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar dün yazım kurallarından ötürü mesaj yazmam engelledi cevap veremedim kusurabakmayın, şimdi şöyle bir olay var dün Vatan'a gittim Zalman N5 mf Kasay'ı almak için ve PSU önerisi de istedim oradaki çalılan PSU takılı Bit kasa al daha ucuza gelir dedi birkaç öneride bulundu evet ucuz ama kasalara taktıkları PSU genelde Rampage ya da o segmentte olan PSU ve çeşitleriydi acaba biz mi abartıyoruz yoksa Vatan Computer gibi bir yer ve birçok site hazır sistemlerinde bile bu tarz güç kaynakları kullanıyor kimse sorun olarak görmüyor bu güç kaynaklarını karar veremedim ne düşünüyorsunuz?

Alma öyle kasalar kazıklarlar adamı Zalman 550W al PSU olarak 457 TL.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı