450TL'ye RX460 İçin İşlemci ve Anakart Önerisi

İşlemci ile anakartı teknobiyotik veya sinerji firmalarının herhangi birisinden alabilirsin. Tabi almadan önce ara görüş BIOS güncellemesi istediğini belirt gerekeni yapacaklardır. Alışveriş yaptığımdan kişisel tercihim teknobiyotik firması.

Peki G4560 Ayarında 4 çekirdekli bir işlemci var mıdır?

Birde bu bios güncellemesini kendim yapamaz mıyım veya yaptıklarını takmadan anlayabilir miyim hiç bilmiyorum bu konuları kusura bakmayın :(

Veya bu işlemci için biosu güncel satılan anakart modeli yok mu acaba?
MSI H81M-P33 Intel H81 1600MHz DDR3 LGA1150 mATX Anakart Fiyatı Bu anakart nasıl?

Peki G4560 Ayarında 4 çekirdekli bir işlemci var mıdır?

Birde bu bios güncellemesini kendim yapamaz mıyım veya yaptıklarını takmadan anlayabilir miyim hiç bilmiyorum bu konuları kusura bakmayın :(

Veya bu işlemci için biosu güncel satılan anakart modeli yok mu acaba?
MSI H81M-P33 Intel H81 1600MHz DDR3 LGA1150 mATX Anakart Fiyatı Bu anakart nasıl?

Dostum tamam anladık bilmiyorsun da, kullanıcılar da belirtmişler isterseniz BIOS güncellemesi yapıyorlar diye. G4560 iyi işlemcidir. Onunla birlikte attığınız anakart eski nesil. H110 dan aşağısını almayın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı