450W PSU GTX 1060 Sisteme Yeter mi?

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 8.376
İşlemci AMD Ryzen 5 2400G 3.60 Ghz 6MB AM4+ İşlemci
Anakart Asus B350M-A Prime OC AM4 Anakart
Bellek Adata 8GB(2x4) XPG Siyah 3000mhz CL16 DDR4 Ram
Ekran Kartı APU - Ryzen Vega 11
Sabit Disk WD 1TB Blue 64MB 7200rpm
Kasa Gamepower Atlas Mid Tower Kasa
Güç Kaynağı Corsair 450W VS Serisi 80+ Güç Kaynağı
Bildiğim kadarıyla kullanmadım ancak o güç kaynağının kronik sorunları varmış. Güç olarak sıkıntı yaratmaz. Ses sorunu vs gibi şeForumda araştırmanı öneririm. Kasa kalitesi olarak o markanın ürünlerine kalitesiz yorumları yapılmıştı. Eğer kendin topluyorsan başka ürünler önerelim.

Bildiğim kadarıyla kullanmadım ancak o güç kaynağının kronik sorunları varmış. Güç olarak sıkıntı yaratmaz. Ses sorunu vs gibi şeForumda araştırmanı öneririm. Kasa kalitesi olarak o markanın ürünlerine kalitesiz yorumları yapılmıştı. Eğer kendin topluyorsan başka ürünler önerelim.
Kasa bir tanıdığımda var ve çok memnun. Ses konusunda o kadar takıntılı değilimdir. Ayrıca kendim toplamaya kalkarsam yanlış montaj yapabilirim. Bu da bir arızaya neden olabilir.

@JiJi dostum sistemi hazır ve tek eksiği ekran kartı o da APU sistem olduğu için ekran kartı olmadan geliyor doğal haliyle. 1060 alacak bütçesi varsa şiddetle tavsiye ediyorum.

@JiJi dostum sistemi hazır ve tek eksiği ekran kartı o da APU sistem olduğu için ekran kartı olmadan geliyor doğal haliyle. 1060 alacak bütçesi varsa şiddetle tavsiye ediyorum.
Şu anda yok ama para biriktirmede üstüme yoktur. :) Öğrenci harçlığıyla 3-4 ayda 810 TL biriktirmiştim. Bu yaz tatilinde bilgisayarı, seneye yaz da ekran kartını almak istiyorum.

Zaten 1060 için bildiğim kadarıyla 400W güç kaynağı yetiyordu. Güç konusunda sıkıntı yaşamaz. Kronik sorunlar sıkıntı olmaz diyorsa hayırlısı olsun.

. En kötü ekran kartını iade edip 1050ti takarım. Sorun olmaz.
Şu lafın ile güldürdün :) PSU değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez bir parça heralde. Sen sistemini al kullan istediğin gibi GTX 1060 aldığın zaman takarsın büyük ihtimal güç yeterli besler ama hadi beslemedi diyelim 200 TL ye yeni bir güç kaynağı alırsın ekran kartını değiştirmek nedir :D

Şu lafın ile güldürdün :) PSU değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez bir parça heralde. Sen sistemini al kullan istediğin gibi GTX 1060 aldığın zaman takarsın büyük ihtimal güç yeterli besler ama hadi beslemedi diyelim 200 TL ye yeni bir güç kaynağı alırsın ekran kartını değiştirmek nedir :D
Psu takmak çok zor ya. Ben yapamam falan aman işimi garantiye alayım. [emoji16][emoji14]

Technopat Haberler

Geri
Yukarı