4522 TL'ye Sistem Toplama

Bütçe
4500
Brom zaten 16 GB sistem bu. 298.5 TL 8 GB 3200 16 CL RAM X2 597 TL yapıyor. Zaten şu an alan büyük ihtimal parasının kıymetini bilmiyordur. SSD sevmediğim için koymadım buraya yoksa 2 TB yerine 240 SSD + 1TB alabilirim ancak 2 TB olan bu disk çoğu SSD'den çok daha hızlı hem de 2 TB. SSD almak parayı çöpe atmak bence. Isınamadım şu SSD'ye bir türlü. Faydasını da duymadım. Millet alın diyor ama koyduğum linkteki HDD çoğu SSD'den daha hızlıyken niye 1 TB + SSD yapma ihtiyacı duyuyorsun ki? 2 tane depolama birimin olunca daha iyi mi oluyor, anlamadım vallahi.

Dostum R5 3600 bu, 1600 nereye 3600 nereye :D ve Allah aşkına niye "nm" si düşük olanı alayım bir söylesene. Merak ettim.

Galax'a o kadar para vermek bence saçma. O fiyata RX580 alırsın. Benchmark teslerinde RX580 tokatlıyor 1660 Super'i. Ayrıca iyi bir fiyat araştırması yapmamışsın. Akakçe gibi sitelerden ürün kodunu yazarak fiyat araştırması yap. Çok daha ucuza bulursun. 550W bir PSU'ya bu kadar para vermen çok doğru olmamış bence.
Cevap verdiğim arkadaşlar alınmasın. F/P olarak sınırları zorlayan, görünüşe önem vermeyen, RGB'yi gereksiz elektrik kaybı olarak düşünüp topladım. Zevkler ve renkler birbirinden ayrılır. Cevap verirken de öyle verdim cevapları. 500 GB SSD yerine o parayla aynı hızda 2 TB HDD almak daha mantıklı geliyor bana.

Kardeşim RX 580 nerede GTX 1660 Super'i tokatlamış, anca elini öper.
Nm düşük olursa daha güncel daha iyi hızlı çalışır.
Acaba SSD ile HDD arasındaki fark ne, söylesene. SSD hızında çalışan HDD bulursan söyle, benim dilim ben bu kadar, sert konuşmam ama piyasayı bilmeyip de böyle yorum olmaz. RX 570 ile 3600 kullanmışsınız size 1600 12nm ile GTX 1660 Super daha iyi ikili diyorlar. Siz Gametech gibi bir markanın PSU ile kasasını almışken Corsair gibi kaliteli bir markanın PSU ile kasasını öneriyorlar, sen o PSU'ya o kadar para verilmez diyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Brom zaten 16 gb sistem bu. 298.5 TL 8 gb 3200 16 cl ram x2 597 TL yapıyor. Zaten şu an alan büyük ihtimal parasının kıymetini bilmiyordur. SSD Sevmediğim için koymadım buraya yoksa 2 TB yerine 240 SSD + 1TB alabilirim ancak 2 TB olan bu disk çoğu SSD den çok daha hızlı hem de 2 TB. SSD almak parayı çöpe atmak bence. Isınamadım şu SSD 'ye bir türlü. Faydasını da duymadım. Millet alın diyor ama koyduğum linkteki HDD çoğu SSD den daha hızlıyken niye 1 TB + SSD yapma ihtiyacı duyuyorsun ki ? 2 tane depolama birimin olunca daha iyi mi oluyor, anlamadım vallahi.

Dostum R5 3600 bu, 1600 nereye 3600 nereye :D Ve Allah aşkına niye "nm" si düşük olanı alayım bir söylesene. Merak ettim.

Galaxa o kadar para vermek bence saçma. O fiyata RX580 alırsın. Benchmark teslerinde RX580 tokatlıyor 1660 Super'i.Ayrıca iyi bir fiyat araştırması yapmamışsın. Akakçe gibi sitelerden ürün kodunu yazarak fiyat araştırması yap. Çok daha ucuza bulursun. 550 w bir PSU 'ya bu kadar para vermen çok doğru olmamış bence.
Cevap verdiğim arkadaşlar alınmasın. F/P olarak sınırları zorlayan, görünüşe önem vermeyen, RGB 'yi gereksiz elektrik kaybı olarak düşünüp topladım. Zevkler ve renkler birbirinden ayrılır. Cevap verirken de öyle verdim cevapları. 500 GB SSD yerine o parayla aynı hızda 2 TB HDD almak daha mantıklı geliyor bana.
580 ekran kartının GTX 1660 SUPER'i tokatladığı bir tane video göster. Ben sana aksini ispatlayan 10 tane video göstereceğim. Bütçe senin bütçen. İstediğin gibi harcayabilirsin.

Brom zaten 16 gb sistem bu. 298.5 TL 8 gb 3200 16 cl ram x2 597 TL yapıyor. Zaten şu an alan büyük ihtimal parasının kıymetini bilmiyordur. SSD Sevmediğim için koymadım buraya yoksa 2 TB yerine 240 SSD + 1TB alabilirim ancak 2 TB olan bu disk çoğu SSD den çok daha hızlı hem de 2 TB. SSD almak parayı çöpe atmak bence. Isınamadım şu SSD 'ye bir türlü. Faydasını da duymadım. Millet alın diyor ama koyduğum linkteki HDD çoğu SSD den daha hızlıyken niye 1 TB + SSD yapma ihtiyacı duyuyorsun ki ? 2 tane depolama birimin olunca daha iyi mi oluyor, anlamadım vallahi.

Dostum R5 3600 bu, 1600 nereye 3600 nereye :D Ve Allah aşkına niye "nm" si düşük olanı alayım bir söylesene. Merak ettim.

Galaxa o kadar para vermek bence saçma. O fiyata RX580 alırsın. Benchmark teslerinde RX580 tokatlıyor 1660 Super'i.Ayrıca iyi bir fiyat araştırması yapmamışsın. Akakçe gibi sitelerden ürün kodunu yazarak fiyat araştırması yap. Çok daha ucuza bulursun. 550 w bir PSU 'ya bu kadar para vermen çok doğru olmamış bence.
Cevap verdiğim arkadaşlar alınmasın. F/P olarak sınırları zorlayan, görünüşe önem vermeyen, RGB 'yi gereksiz elektrik kaybı olarak düşünüp topladım. Zevkler ve renkler birbirinden ayrılır. Cevap verirken de öyle verdim cevapları. 500 GB SSD yerine o parayla aynı hızda 2 TB HDD almak daha mantıklı geliyor bana.
İyi bir araştırma yapmamış mıyım?Bence senin sistem toplamaktan gram anladığın yok.RX 580 nerde 1660 Super'i tokatlıyor.Ancak yanından geçer.
Senin topladığın sistemde işlemciyi R5 3600 yapıp ekran kartını RX 570 yapmışsın.Onun yerine işlemciyi R5 1600 12 nm yapıp ekran kartını GTX 1660 yapmak çok daha mantıklı.
HDD daha mantıklı değil.SSD olmadan HDD almak Pc'yi yavaşlatır.
''nm'' si düşük olan daha iyidir,daha yenidir.
Ayrıca benim sistem seninkinden daha fazla performans verir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı