Bütçe
4500

Kardeşim RX 580 nerede GTX 1660 Super'i tokatlamış, anca elini öper.
Nm düşük olursa daha güncel daha iyi hızlı çalışır.
Acaba SSD ile HDD arasındaki fark ne, söylesene. SSD hızında çalışan HDD bulursan söyle, benim dilim ben bu kadar, sert konuşmam ama piyasayı bilmeyip de böyle yorum olmaz. RX 570 ile 3600 kullanmışsınız size 1600 12nm ile GTX 1660 Super daha iyi ikili diyorlar. Siz Gametech gibi bir markanın PSU ile kasasını almışken Corsair gibi kaliteli bir markanın PSU ile kasasını öneriyorlar, sen o PSU'ya o kadar para verilmez diyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
580 ekran kartının GTX 1660 SUPER'i tokatladığı bir tane video göster. Ben sana aksini ispatlayan 10 tane video göstereceğim. Bütçe senin bütçen. İstediğin gibi harcayabilirsin.

İyi bir araştırma yapmamış mıyım?Bence senin sistem toplamaktan gram anladığın yok.RX 580 nerde 1660 Super'i tokatlıyor.Ancak yanından geçer.
Senin topladığın sistemde işlemciyi R5 3600 yapıp ekran kartını RX 570 yapmışsın.Onun yerine işlemciyi R5 1600 12 nm yapıp ekran kartını GTX 1660 yapmak çok daha mantıklı.
HDD daha mantıklı değil.SSD olmadan HDD almak Pc'yi yavaşlatır.
''nm'' si düşük olan daha iyidir,daha yenidir.
Ayrıca benim sistem seninkinden daha fazla performans verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…