Brom zaten 16 GB sistem bu. 298.5 TL 8 GB 3200 16 CL RAM X2 597 TL yapıyor. Zaten şu an alan büyük ihtimal parasının kıymetini bilmiyordur. SSD sevmediğim için koymadım buraya yoksa 2 TB yerine 240 SSD + 1TB alabilirim ancak 2 TB olan bu disk çoğu SSD'den çok daha hızlı hem de 2 TB. SSD almak parayı çöpe atmak bence. Isınamadım şu SSD'ye bir türlü. Faydasını da duymadım. Millet alın diyor ama koyduğum linkteki HDD çoğu SSD'den daha hızlıyken niye 1 TB + SSD yapma ihtiyacı duyuyorsun ki? 2 tane depolama birimin olunca daha iyi mi oluyor, anlamadım vallahi.
Dostum R5 3600 bu, 1600 nereye 3600 nereye
ve Allah aşkına niye "nm" si düşük olanı alayım bir söylesene. Merak ettim.
Galax'a o kadar para vermek bence saçma. O fiyata RX580 alırsın. Benchmark teslerinde RX580 tokatlıyor 1660 Super'i. Ayrıca iyi bir fiyat araştırması yapmamışsın. Akakçe gibi sitelerden ürün kodunu yazarak fiyat araştırması yap. Çok daha ucuza bulursun. 550W bir PSU'ya bu kadar para vermen çok doğru olmamış bence.
Cevap verdiğim arkadaşlar alınmasın. F/P olarak sınırları zorlayan, görünüşe önem vermeyen, RGB'yi gereksiz elektrik kaybı olarak düşünüp topladım. Zevkler ve renkler birbirinden ayrılır. Cevap verirken de öyle verdim cevapları. 500 GB SSD yerine o parayla aynı hızda 2 TB HDD almak daha mantıklı geliyor bana.