Anker adaptör ve kabloyu tavsiye ederim. Ben de kısa süre önce Spigen markasından adaptör almıştım fakat normalden fazla ısındığı için iade ettim. Sonrasında Anker adaptör aldım ve oldukça memnunum. Isınması da daha minimal seviyede. Ayrıca daha kaliteli hissettiriyor.
Anker adaptör ve kabloyu tavsiye ederim. Ben de kısa süre önce Spigen markasından adaptör almıştım fakat normalden fazla ısındığı için iade ettim. Sonrasında Anker adaptör aldım ve oldukça memnunum. Isınması da daha minimal seviyede. Ayrıca daha kaliteli hissettiriyor.
Vallahi ikisinin de sorun cikaracagini sanmiyorum, marka olarak cok iyi markalar. Orijinale bütçe yoksa bence fark etmez. Arkadasin dedigi gibi Anker bir tik daha iyi olabilir, spigen bu tarz urunlerde degil de daha cok kilif veya ekran koruyucu islerinde unlu. Ben bu tarz islerde biraz garanticiyim, orijinal aliyorum kafam rahat oluyor ama orijinal 45w adaptor de baya pahali, kafam rahat olsun derseniz dusunulur.