45W adaptör önerisi

ustumegelme

Kilopat
Daha fazla  
Anker adaptör ve kabloyu tavsiye ederim. Ben de kısa süre önce Spigen markasından adaptör almıştım fakat normalden fazla ısındığı için iade ettim. Sonrasında Anker adaptör aldım ve oldukça memnunum. Isınması da daha minimal seviyede. Ayrıca daha kaliteli hissettiriyor.

Anker adaptör ve kabloyu tavsiye ederim. Ben de kısa süre önce Spigen markasından adaptör almıştım fakat normalden fazla ısındığı için iade ettim. Sonrasında Anker adaptör aldım ve oldukça memnunum. Isınması da daha minimal seviyede. Ayrıca daha kaliteli hissettiriyor.

Anker'in yanına eklediğim kablo sorun olur mu uyumludur umuyorum.

Arkadaşlar Samsung Tab S9 FE için adaptör arıyorum şu iki model dikkatimi çekti Spigen + örgülü kablo amazon'da

Hepsiburada Anker ve bir type-c kablo ekliyorum

Hangisini tercih etmeliyim yakın bir zamanda s24 almayı düşünüyorum telefonda da kullanırım.
Attiginiz markalar iyidir, orijinaline butceniz yetiyorsa orijinalini almanizi tavsiye ederim ama attiginiz urunlerin de sorun cikaracagini zannetmem.

Hocam paylaştığınız Spigen ve bu aşağıda paylaştığım kablo işinizi fazlasıyla görecektir:

Özellikle LivX kablo taş gibidir.

Attiginiz markalar iyidir, orijinaline butceniz yetiyorsa orijinalini almanizi tavsiye ederim ama attiginiz urunlerin de sorun cikaracagini zannetmem.

Hocam bende almayı planlıyorum 45W ama şu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi? Premiumum var. Spigen 15TL daha ucuza geliyor kod ve premium ile.
S24+ için.

Hocam bende almayı planlıyorum 45W ama şu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi? Premiumum var. Spigen 15TL daha ucuza geliyor kod ve premium ile.
S24+ için.

Vallahi ikisinin de sorun cikaracagini sanmiyorum, marka olarak cok iyi markalar. Orijinale bütçe yoksa bence fark etmez. Arkadasin dedigi gibi Anker bir tik daha iyi olabilir, spigen bu tarz urunlerde degil de daha cok kilif veya ekran koruyucu islerinde unlu. Ben bu tarz islerde biraz garanticiyim, orijinal aliyorum kafam rahat oluyor ama orijinal 45w adaptor de baya pahali, kafam rahat olsun derseniz dusunulur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı