Trendyol linkini atarmısın ben de çıkmadıKlasse Longteng.
Şimdi buldum da kardeşim sen sayıları okumayı bilmiyorsun heralde ben 600tl civarı dedim.Pad ise 1500TL,okumuyormusun yazdıkları mı?Klasse Longteng.
Ayrıca siyah beyaz dedim benim dediğim hiç bir şeye uyuşmuyor okuma yazma bilmiyor musun?Klasse Longteng.
Trendyol linkini atarmısın ben de çıkmadı
Şimdi buldum da kardeşim sen sayıları okumayı bilmiyorsun heralde ben 600tl civarı dedim.Pad ise 1500TL,okumuyormusun yazdıkları mı?
Ayrıca siyah beyaz dedim benim dediğim hiç bir şeye uyuşmuyor okuma yazma bilmiyor musun?
Biraz ön yargılı konuştum,yanlışına bakmışım kusuruma bakma yazdıklarımın hiç birini umursama ve bu renklerin tam tersi olanı var mı? Yani siyah ve beyaz çizgileri olanı![]()
KlasseGear Topography Lines Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Topography Lines Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Biraz ön yargılı konuştum, yanlışına bakmışım kusuruma bakma yazdıklarımın hiçbirini umursama ve bu renklerin tam tersi olanı var mı? Yani siyah ve beyaz çizgileri olanı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.