46.000TL'ye kadar sistem önerisi

• Konuyu başlatan swore
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 106
Bütçe
45-46 BİN TL

swore

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Uzun zamandır sistem alacağım bilgili arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim sistem indirime girmişken ne düşünüyonuz fikirlerinizi alabilir miyim?
Meder Gold sistemini alacağım özelleştirip Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com bu haliyle düşünüyorum, eksiği veya olması gerekeni var dediğiniz veya başka sistem öneriniz varsa alabilir miyim?
Ek olarak bu sistem 40.462, 65 TL bütçem 45-46 olduğu için bu sisteme bir monitör dahil etmek istiyorum normalde indirimsiz hali bu sistemin yaklaşık 45'e denk geliyor fikir verir misiniz?

@akaReckless usta etiket için kusura bakma sende fikirlerin önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Uzun zamandır sistem alacağım bilgili arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim sistem indirime girmişken ne düşünüyonuz fikirlerinizi alabilir miyim?
Meder Gold sistemini alacağım özelleştirip Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com bu haliyle düşünüyorum, eksiği veya olması gerekeni var dediğiniz veya başka sistem öneriniz varsa alabilir miyim?
Ek olarak bu sistem 40.462, 65 TL bütçem 45-46 olduğu için bu sisteme bir monitör dahil etmek istiyorum normalde indirimsiz hali bu sistemin yaklaşık 45'e denk geliyor fikir verir misiniz?

https://www.itopya.com/aoc-24g42e-2...sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28299 4kya önerilecek tek monitor bu hocam başka F/P ürün önerilmez.

Totalda 45kya sistem + monitör ise önerilen 24G42E ile sistem gayet iyi bir ikili olacaktır. 4 saat sonra gaming gecesi başlayacak oraya eğer ki sistem ile monitör eklenirse tekrar bakarız ama bu haliyle de çok iyi duruyor.

Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com sizin için baktım buldum bu sistem şu an Gaming gecesinde indirime giriceklerde bekliyor saat 22.00'da şiddetle tavsiye ediyorum bakın.

Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com sizin için baktım buldum bu sistem şu an Gaming gecesinde indirime giriceklerde bekliyor saat 22.00'da şiddetle tavsiye ediyorum bakın.
Ne kadar indirime girse de Mederin özelleştirilmiş halinden iyi bir duruma gelmiyor. Aynı özelleştirmeyi uyguladığım takdirde indirime girse bile mederden pahalı olacak. Ama umudu kesmeyelim belki değecek bir indirim uygulanır.

@akaReckless işlem tamam sistemi bu haliyle aldım teşekkürlerr yardımın için parçaların kalitesi olarak falan memnunum umarım sorunsuz gelir

Mederi mi aldınız ? Hayırlı olsun şimdiden monitör olarak ne alacağınıza karar verdiniz mi ?
Mederi özelleştirdiğimiz şekilde aldım şuan ekran ve diğer ekipmanlar için acele etmeden ve bütçemi biraz ayarlayarak alacağım , sistem fiyatları artmadan almak mantıklı oldu diğerlerinin acelesi yok

Böyle

Dosya Ekleri

• IMG_20251128_220023.jpg
    IMG_20251128_220023.jpg
    138,8 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Mederi özelleştirdiğimiz şekilde aldım şu an ekran ve diğer ekipmanlar için acele etmeden ve bütçemi biraz ayarlayarak alacağım, sistem fiyatları artmadan almak mantıklı oldu diğerlerinin acelesi yok

Böyle

Hayırlı olsun. Ekran kartınıza en uygun çözünürlük 1080p olacaktır. 2K ya tam adapte bir kart değil sonuçta. Bu yüzden bütçeniz tahmini ne kadar ise yeni konu açın orada yardımcı oluruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı