46 bin TL'ye kadar sistem önerisi

Must_72

Megapat
Daha fazla  
Intel ve NVIDIA konusunda netim. Oyun amaçlı bir sistem toplamaya çalıştım. 2K monitörü ayrıca düşünüyorum. "Şunun yerine bunu tercih etsen daha mantıklı olur" şeklinde bir öneriniz varsa bilmek isterim. Üst limitim 50k. Aslında aralık ayının sonlarına doğru almayı düşünüyordum ama şimdiden almak daha mantıklı olabilir mi bilemedim. Bu konuda da kararsızım.

sistem.PNG

Mesela daha yeni çıkan Counter-Strike 2, Nvidia Reflex desteği ile yayınlanmış,
Seçtiğin ekran kartına ait gecikme ve FPS değerlerini paylaşmışlar. Artık GPU'lar için beraberinde getirdikleri teknolojiler de çok önemli.

Bir yandan da sisteminde DRAM'siz SSD kullanmak/seçmek pek yakışı kalmamış sanki.
Bazı kullanıcılar NV2'nin ciddi ısınma sorunlarından şikayet etmekte ve yazılı alan yükseldikçe performansta düşüş olduğunu söylemişler.
Önbellekli m2 SSD'leri tercih etmen daha iyi olur diye düşünüyorum,

2000 TL ve altındaki 1 TB SSD'ler ile ilgili bugün bir konuda konuşmuştuk. Sanırım sizin de işinize yarar, dilerseniz bir göz atın. İyi akşamlar dilerim.

2000 TL ve altındaki 1 TB SSD'ler ile ilgili bugün bir konuda konuşmuştuk. Sanırım sizin de işinize yarar, dilerseniz bir göz atın.
Teşekkürler işime yaradı, değiştireceğim.

Sistemin siparişini Sinerji'den verdim. Umarım sıkıntılı bir süreç olmaz. 2016 ve 2019 yıllarında da burada başlık açarak sistem toplamışım. Hem anı hem de arşiv niteliğinde buralar keyifli oluyor. Tarihe de not düşmek adına aşağıdaki sistemi 47k ya ( 1705 $ ) toplamış oldum. Ayrıca 24 inç 2K 165 Hz 1 ms AOC marka monitör siparişini de İtopya'dan verdim. Daha iyisi sizlerin olsun. İyi akşamlar...

Dosya Ekleri

• finall.PNG
    finall.PNG
    18,9 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı