46 bin TL'ye RTX 4070 alınır mı?

dako121

Hectopat
Daha fazla  

Bu ürünü gördüm, marka Türkiye'ye yeni girmiş laptoplar bu ay satışa başlamış. Markayı araştırdığımda Medion Erazer diye karşıma çıktı, bir alman markası Avrupa'da birçok ülkede laptop satıyor. Hisselerin %75'i Lenovo'ya ait zaten markanın diğer bir modeli (Erazer Major 15 X1) direk Lenovo Legion Pro 5. Bu PC'nin incelemesini şuradan gördüm isteyenler bakabilir oyun testleri falan da var. Tek sıkıntısı kasanın Clevo olması ve işlemciye 40-45 wattlık sınır koymayınca CPU ağırlıklı oyunlarda sürekli 93-95 çalışması, sınır koyunca 10-15FPS kaybedip 80 derecelerde çalışıyor. Control centeride, Monster'ın bire bir aynısı. Ekranı 1080p 144Hz %100sRGB gayet güzel bir ekran. Ekran kartı 105W.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bu ürünü gördüm, marka Türkiye'ye yeni girmiş laptoplar bu ay satışa başlamış. Markayı araştırdığımda Medion Erazer diye karşıma çıktı, bir alman markası Avrupa'da birçok ülkede laptop satıyor. Hisselerin %75'i Lenovo'ya ait zaten markanın diğer bir modeli (Erazer Major 15 X1) direk Lenovo Legion Pro 5. Bu PC'nin incelemesini şuradan gördüm isteyenler bakabilir oyun testleri falan da var. Tek sıkıntısı kasanın Clevo olması ve işlemciye 40-45 wattlık sınır koymayınca CPU ağırlıklı oyunlarda sürekli 93-95 çalışması, sınır koyunca 10-15FPS kaybedip 80 derecelerde çalışıyor. Control centeride, Monster'ın bire bir aynısı. Ekranı 144Hz %100sRGB gayet güzel bir ekran. Ekran kartı 105W.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınabilir bence sağlam marka bu fiyata sadece excaliburlar var maalesef.

DDR4 anakart ve 1080p panel kullanması fiyat avantajını açıklıyor. Bu bütçede DDR5 olmalı. QHD panel olursa tabi çok daha iyi.
Bu bütçede 4070 ve saydığın şeyleri karşılayan laptop kalmadı maalesef. Eğlence moduna alıp Afterburner ile bir tık oc yapılırsa çok iyi laptop bu fiyata.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı