460 TL ile 2 hafta geçirilir mi?

Artık 200 liranın bile değeri kalmadığı için normal. Bence yaptır bir şekilde aç falan kalır idare edersin. Olmazsa patates al kilosu 10₺ 2 kere kızartır yersin, BİM'e falan git orada ucuza yiyecek var.

Yok hocam dediğim gibi zaten yemek sıkıntı değil, sadece 2 hafta da 4-5 kere falan hauvza gitsem 1-2 kere int kafeye arkadaşımda kalırken de dışarıdan yesek.

Bence o şekilde yetebilir tutumlu davranırsanız.

Dışarıda yemek yemek lüks artık sen döner lahmacun yerine BİM'den ekmek domates pınar hindi salam al ketçap mayonez. Anca öyle idare edersin.

Dışarıda yemek yemek lüks artık sen döner lahmacun yerine BİM'den ekmek domates pınar hindi salam al ketçap mayonez. Anca öyle idare edersin.

Hocam ben zaten öyle şeylere razıyım ama arkadaşım gel döner söyleyem falan diyor sonra söylüyorum.

Artık alman usulü olur o işler ben artık ilk buluşmada kıza bile bişey ısmarlamıyorum. Arkadaşlarla da herkes tek tek ödüyor

Artık alman usulü olur o işler ben artık ilk buluşmada kıza bile bir şey ısmarlamıyorum. Arkadaşlarla da herkes tek tek ödüyor.

Hocam benimki de öyle aslında 50 eurom var. Başta babam yeterli sandığı için o kadar vermişti ama ben de görünce fiyatları şok oldum. Benzinlikte 1 çokonat 10 TL idi.

Zamlar euro yu da aştı artık euro ile de gelsen pahalı şuan. Dolar 8 di 18 oldu 2 ye katladı diyelim. Zamlar ise 10 katına çıkan ürünler var en az 4 kat zamandı herşey. En az zamlanan ürünler elektronik eşya.
Gıda ve yaşam konaklama elektronik eşya karşısında değer kazandı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…