460 TL ile 2 hafta geçirilir mi?

Artık 200 liranın bile değeri kalmadığı için normal. Bence yaptır bir şekilde aç falan kalır idare edersin. Olmazsa patates al kilosu 10₺ 2 kere kızartır yersin, BİM'e falan git orada ucuza yiyecek var.

Yok hocam dediğim gibi zaten yemek sıkıntı değil, sadece 2 hafta da 4-5 kere falan hauvza gitsem 1-2 kere int kafeye arkadaşımda kalırken de dışarıdan yesek.

Yemek sıkıntı değil zaten ailemle yaşıyorum. Arkadaşlarımla bir yerlere gitsem havuz ya da öyle 1-2 kereliğine dışarıdan sipariş etsek yeter mi? Ya da mesela arkadaşımda kalıyorum ailesi evde yok getir den vs. bir şey sipariş edeceğiz kola cips tarzı o şekilde yeter mi?
Bence o şekilde yetebilir tutumlu davranırsanız.

Dışarıda yemek yemek lüks artık sen döner lahmacun yerine BİM'den ekmek domates pınar hindi salam al ketçap mayonez. Anca öyle idare edersin.

Artık alman usulü olur o işler ben artık ilk buluşmada kıza bile bişey ısmarlamıyorum. Arkadaşlarla da herkes tek tek ödüyor

Artık alman usulü olur o işler ben artık ilk buluşmada kıza bile bir şey ısmarlamıyorum. Arkadaşlarla da herkes tek tek ödüyor.

Hocam benimki de öyle aslında 50 eurom var. Başta babam yeterli sandığı için o kadar vermişti ama ben de görünce fiyatları şok oldum. Benzinlikte 1 çokonat 10 TL idi.

Zamlar euro yu da aştı artık euro ile de gelsen pahalı şuan. Dolar 8 di 18 oldu 2 ye katladı diyelim. Zamlar ise 10 katına çıkan ürünler var en az 4 kat zamandı herşey. En az zamlanan ürünler elektronik eşya.
Gıda ve yaşam konaklama elektronik eşya karşısında değer kazandı resmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı