460 watt güç kaynağı R9 280x'i kaldırır mı?

feedorafk

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim Cooler Master modelinde 460w'luk güç kaynağım var. Elimde R9 280x var sizce bu güç kaynağı ekran kartına yeter mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videolarda 450W R9 290X'e gayet yeterli geliyor. 280X'te sorun olacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar biraz geç cevap veriyorum ama benim psu da sadece bir 6 pinlik kablo vardı ekran kartına ise iki tane lazım bende aldım biryerden ve taktım gta5 e girdim ultra ayarlarda birden yanık kokusu geldi bi baktım yeni aldığım kablo biraz yanmış neyse bu kez de başka oyuna girdim bu sefer bilgisayar kapandı açmaya çalıştım fan 5 saniye dönüp sonra kapanıyor. Eski ekran kartımı taktım belki kablodandır dedim yine aynı şey tekrarlandı sizce nedeni ne olabilir?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı