4600 TL sistem toplama

Bütçe
4600

DuckEag

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Bir arkadaşım yazdı ilk defa bilgisayar toplayacak. 4600TL'lik bütçesinin içinde klavye, fare ve monitör de istiyor. Oyun oynamaya yönelik olacak bir de dersleri için kullanacakmış. Sizce bu bütçeye bir şey çıkartılabilir mi? Ben düşündüm biraz fakat klavye, fare ve monitörü hesaba katınca düzgün bir şeyler çıkmıyor gibi geldi bana.

APU Sistem, yani işlemcinin içinde ekran kartı var.
İleride bir ekran kartı ve 8 GB daha RAM alırsa sistem canavar olur.

Önerdiğim klavye ve fare gayet kaliteli ancak çok bilinmeyen marka haberiniz olsun.

Hocam 8 GB RAM Ryzen 5 3400G alınıp sonradan 8 GB daha RAM eklemek daha iyidir.

APU Sistem, yani işlemcinin içinde ekran kartı var.
İleride bir ekran kartı ve 8 GB daha RAM alırsa sistem canavar olur.

Önerdiğim klavye ve fare gayet kaliteli ancak çok bilinmeyen marka haberiniz olsun.
Teşekkürler hocam. Sanırım buna bir de 1TB hard disk eklersek olay kapanır.

CARBON S1 – MoleculePC Düşük bütçeli arkadaşlara genelde bunu tavsiye ediyorum sıfır bir ürün arıyorsa eğer. 4 bin TL bunun fiyatı eğer isterse APU da alabilir NEO 3 APU | Game Garaj apu olarak bunu tavsiye ederim işlemciyi ve rami özelleştirip kullanabilir.
Eğer birinci tercihi kullanacaksanız.
bu monitörü alabilirsiniz klavye ve mouse almak için ise bütçeyi 100 tl daha arttırıp ucuz bir klavye mause alın derim.
Eğer ikinci tercihi kullanacaksanız:
Öncelikle işlemciyi Amd Ryzen 3 3200G ye çekin 50 Tl fark ediyor zaten
birde Gskill RipjawsV (8x2) 16GB RAM ile özelleştirin toplam fiyat 2800 TL oluyor.
monitör olarak da bunu tercih edebilirsiniz.
monitör dahil 3600 civarı yapıyor klavye mouse olarak da istediğinizi seçersiniz.
APU SİSTEMİN İNCELEME VİDEOSU:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MOLECULE PC İNCELEME VİDEOSU:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım işinize yarar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı