4600 TL toplama bilgisayar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tonan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben böyle bir bilgisayar topladım sizce neyleri düşürülmeli ? Biraz pahalı geldi . Biraz daha ucuz bir kasa mesela . Kasa ne işe yarıyor bilgisayar dizerken ? Daha çok performansı artırıyor mu ?

Ucuz kasa bulabilirseniz yazar mısınız ?
Sizce bu kasa mı resimdeki kasa mı ?
favicons
CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
Böyle geniş bir kasa buldum sizce iyi bir kasa mı ? 550W Yazıyor içinde güç kaynağı ile mi geliyor ?
upload_2014-12-11_20-24-11-png.36808

Windowsu orjinal almalısın korsan hem yasal değil hem sorunlar çıkarabiliyor.

Aldığın kasa gayet güzel. İçindeki hava sirkülasyonu önemli ve Z3 gayet yeterli. Arkadaş 650-700 demiş ama 550'lik kullanıyoruz biz bu sisteme. Önemli olan 12V kanalından gelen güçtür. Sadece benim önerim GTX970 f/p bakımından daha iyi 700TL cebinde kalır, belki daha güzel bir mouse alırsın SSD çekersin altına. Monitörü değiştirirsin. Kafan ne isterse artık.

Cooler Master Rs-600 B Serisi 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar

Bu güç kaynağını tercih et. 50TL fark
GTX970 al. 700TL fark

İçin rahat ederek al , gerisi önemli değil. Güle güle kullan

@OnurOzdag Neden gerek belki orjinal kullanmak istiyor arkadaş ?

Tamam 5000 TL .
Arkadaşlar biz böyle yani bu kafada gidersek artık türkçe yazılımları unutun demektir herkez sahte kullanıyor emekleri var insanların orada ve orjinal daha iyidir her zaman için .

Aldığın kasa gayet güzel. İçindeki hava sirkülasyonu önemli ve Z3 gayet yeterli. Arkadaş 650-700 demiş ama 550'lik kullanıyoruz biz bu sisteme. Önemli olan 12V kanalından gelen güçtür. Sadece benim önerim GTX970 f/p bakımından daha iyi 700TL cebinde kalır, belki daha güzel bir mouse alırsın SSD çekersin altına. Monitörü değiştirirsin. Kafan ne isterse artık.

Cooler Master Rs-600 B Serisi 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar

Bu güç kaynağını tercih et. 50TL fark
GTX970 al. 700TL fark

İçin rahat ederek al , gerisi önemli değil. Güle güle kullan
Bir şey sorucam . Sizce 980x Gereksiz mi ? 10 Fps farkı mı var 970X ile arasında ?

Ekran kartını SLI yapmak istersem 1 ekran kartı daha mı almalıyım aynı ekran kartından ? Nasıl bir şey anlatabilir misiniz yararı nedir ?

Yardım ederseniz sevinirim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı