4600 TL toplama bilgisayar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GTX 980 ile GTX 970 arasında çok fark yok. SLI yapmak istersen aynı modeli bir tane daha GTX 970 alırsın ve takarsın.

Bu 2 ekran kartını SLI yapınca ne fark oluyor açıklayabilir misin ?

Şunu diyorum sadece 4K monitör kullanılacaksa GTX980 tercih edilebilir . Aksi taktirde oyun da 5-10FPS fazla olsun diye 700TL mantıklı gelmiyor.

SLİ bence Nvidia markasına ters. 2.karttan çok çok az verim alınabiliyor. Sonuçta oyunlarında SLİ desteği olması lazım. SLİ GTX 970 vs GTX 980 dersek yine 10FPS kadar fark oluşur. Oyun için yazıyorum bu yazıları genelleme yapmıyorum :)

700TL ile güzel bir SSD ve monitör alırsın. En azından bu monitörü öneriyorum. İnç olarak küçük ama işine yarayacak portları var diye düşünüyorum. Yinede monitörleri güzelce bir araştır.

21.5" VS229HA GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Ekran kartından daha çok performans alıyorsun ancak 2. karttan en fazla %70 kadar performans alırsın.

Şunu diyorum sadece 4K monitör kullanılacaksa GTX980 tercih edilebilir . Aksi taktirde oyun da 5-10FPS fazla olsun diye 700TL mantıklı gelmiyor.

SLİ bence Nvidia markasına ters. 2.karttan çok çok az verim alınabiliyor. Sonuçta oyunlarında SLİ desteği olması lazım. SLİ GTX 970 vs GTX 980 dersek yine 10FPS kadar fark oluşur. Oyun için yazıyorum bu yazıları genelleme yapmıyorum :)

700TL ile güzel bir SSD ve monitör alırsın. En azından bu monitörü öneriyorum. İnç olarak küçük ama işine yarayacak portları var diye düşünüyorum. Yinede monitörleri güzelce bir araştır.

21.5" VS229HA GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

SLI işe yaramaz diyorsun yani bu kadar para vermeye deymez 10 fps için . Monitör içinde bir kaç yerde 23 inç al dediler bende dedim ki niye çok mu fark var ? . Merak ettimde sence Ana kartı MSİ Gaming 7 mi Gaming 5 mi alıyım ?

MSI Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) DVI&DP Anakart ile bu sürümün MSI GAMING 7 sürümü arasında ne kadar fark var ? Ana kart ne işe yarar mesela fps artışını çok etkilermi GAMİNG 7 ve 5 arasındaki değişim ?

%70 performans AMD ürünlerinde oluyor.

Monitörü unutmuşum pardon. Büyüklük konusunda zaten pek farkı yok ama şimdi olmasa da belki 2 sene sonra o portlar bende olsaydı deme diye önerdim :)

Alacaksan Gaming 5 fazlasıyla yeterli. Aslında fazla bile, çok abartıyoruz bana göre bu kartı. Burada önemli olan özelliği OC performansı ve Z97 soketli olması, kısaca yeni işlemci serisini destekleyecek olması. İkisini iyi araştır ve tercihini yap.

MSI Global Z97 GAMING 5

GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-Z97X-Gaming 5 (Rev. 1.0)(Anakart,Yonga Seti Z97,Soket 1150) /

Msi ye daha çok güveniyorum .

Bu sistem bu yaz ucuzlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran karti 980X alanlara yanında oyun veriyormuş uplay 970X alanlar içinde geçerlimi?

GTX +800 Serisi için. Azıcık araştırsan tabloyu göreceksin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı