4600TL İle RX 570 Sistem Toplama

Sıkışışınca naptığını bilemedin. :D Hiç bir sıkıntısı yok sistemin gayet seninkinden iyi oldu.
Kusura bakmayın ama siz bu konuda iyi olabilirsiniz. Ama benim dizdiğim sistem performans açısından daha iyi olur. Kendinize yediremeyip böyle yapmanıza gerek yok arkadaş için en iyisi ne ise o olsun.
@osas bey Siz benim dizdiğim sistemi alın rahat edersiniz. En iyi grafikli oyunda bile 60 fps altına düşmezsiniz. Rahat edersiniz. @Nazım Paşa Hala 8gb rame laf ediyorsunuz gayet yeterli.

@osas bey Yeterince herşeyi açıkladım sanırım.

Hocam yeter, tamam dedim ağırdan aldım ama cidden yeter. Kendime yediremiyor muyum? Ben burada kimseye yanlış öneri yapmamaya çalışırım. Yanlış biliyorsam öğrenirim. Bilmediğim şeylere de yorum yapmam. Sizin sistem de benimki de 1080p çözünürlükte 60 altına düşmez. E monitör de 60 zaten. O zaman niye sizin her şeyden kısılmış şeyinizi alıyoruz? Kasa hala kalitesiz bu arada. Kafasına göre alsın ne demek ya? O zaman ben buraya HDD'yi yazayım diğerlerini kafasına göre alsın. Bu konuya daha fazla bir şey değil yazmayacağım, gece gece sinirimi bozamam. @osas bey 'in kararı belli zaten. Daha fazla konuşmanın anlamı yok.

Hocam yeter, tamam dedim ağırdan aldım ama cidden yeter. Kendime yediremiyor muyum? Ben burada kimseye yanlış öneri yapmamaya çalışırım. Yanlış biliyorsam öğrenirim. Bilmediğim şeylere de yorum yapmam. Sizin sistem de benimki de 1080p çözünürlükte 60 altına düşmez. E monitör de 60 zaten. O zaman niye sizin her şeyden kısılmış şeyinizi alıyoruz? Kasa hala kalitesiz bu arada. Kafasına göre alsın ne demek ya? O zaman ben buraya HDD'yi yazayım diğerlerini kafasına göre alsın. Bu konuya daha fazla bir şey değil yazmayacağım, gece gece sinirimi bozamam. @osas bey 'in kararı belli zaten. Daha fazla konuşmanın anlamı yok.

Kasa kalitesiz değil. Gtx 1070 Rx580 arasındaki farkı biliyoruz. Monitör 60 olabilir Vsync açmazsın biter.
Valla bende birşey yazmıyacağım.

Hocam bu benim önerdiğim:

Bu arkadaşınki:
Hocam 7600K'yı üfleyerek mi soğutacak arkadaş :D
R5 1600 ve R5 1600X var iken, o paraya 7600 veya 7600K önermek fanboyluk olur. Bir de ekstra masraf.

Ek olarak, 1500X almasını da önermiyorum. R5 1600 çok daha iyi olacaktır. 8GB ram daha sonradan eklenebilir. Ama işlemci değişimi çok daha maliyetli. O yüzden Ram'i 8 yapıp işlemciyi de R5 1600 yapmanız çok daha isabetli olur bence.

Tarafsız açıdan konuşmak gerekirse arkadaşın önerdiği sistem tamamen GTX 1070 sığdırmaya yönelik, zorlama bir sistem olmuş.

Bu bütçeye hiç SSD sığdıramamak, ne olduğu belirsiz ve içinde muhtemelen kalitesiz bir PSU barındıran kasa seçmek, sadece 2133 MHz frekans desteği sunan bir anakart seçmek ve buna rağmen 8 GB 2666 MHz RAM seçimi yapmak bunlara örnek.

Kısacası dengesiz bir sistem olmuş.

Ben olsam @Nazım Paşa'nın sistemini seçerdim, seçmesem de o sistemi baz alarak üzerinde ufak değişikliklere giderdim.

Öncelikle Sistemde K ibaresini yine unutmuşum. Yeni Sistem Bunu alabilir.
Eki Görüntüle 228668

Monitör Şık ve güzel Programlar ile 2K oyun keyfi sunabilirsin.
ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör

Bu sistem daha sağlıklı olacaktır. Soğutucuda var.

Toplam: 4578 TL

@Nazım Paşa En son önerdiğimi neden göstermedin ?

@ShadYaqz

En son önerdiğimi göstermemek tamamen kendisininkinin daha iyi olduğunu savunmaktır.
Kasa bence gayet iyi.
İçindeki High Power.
Neresi dengesiz anlamadım.
Neyse ben fazla yazmayacağım hangisinin daha iyi performans verdiği zaten belli.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı