4600TL ve altı monitör önerisi

Bütçe
4600
James Donkey Epic E10 23.8'' 200Hz 0.5Ms FHD VA Panel Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com hocam bu cok guzel bir monitore benziyor 200Hz 0.5ms gibi ozellikleri var FHD VA panel bir monitor bu fiyata bence boyle zor bulunur fiyatı ise uygun inc olarak 23.8 en ideal boyutlarda markası ise cok guzel bir marka bence guzel siz yine de bu monitorun testlerine bakın derim YouTube'dan.

Marka problem çıkartır mı cok az duydum da.

Renk olarak önemliyse IPS panel işini görür.

Satıcının cok olumsuz yorumu var.

Bilinen markalardan önerebileceginiz modeller var mı?

Marka kaliteli marka kuzenimde bu markanın klavyesi var bir de baktım yorumlara 4.5yıldızı var ürünün siz yineden ama YouTube'dan incelemesine bakın.

Bilinen markalardan önerebileceginiz modeller var mı?

GamePower Vivid T40 24'' Curved RGB 180Hz 0.5ms FHD Va Panel 2x2W Speaker Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com bunu buldum Gamepower guzel bir marka ama boyle ASUS gibi markalardan isterseniz maalesef 5000 veya 6000 vermeniz gerekebilir cunku ASUS ucuz bir marka değil. Monitoricin denemişliğim var internet cafede aynısı vardı renkli monitor FPS oyunları için guzel bence sadece yorumlarında cok sallındıgı sıkayeti var onu da sabitlereniz hallolabilir bununda incelemesine bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Attığım model nasıl?

Hikayeli oyun oynuyorsan IPS panel bak, VA ve TN panel yeterince tatmin etmez diye düşünüyorum.
Marka olarak ASUS ve ViewSonic bakabilirsin.

Hangisi daha iyi?

Son düzenleme:
Attığım model nasıl?

Hangisi daha iyi?
MSI markasının monitörlerine pek aşina değilim, o yüzden yorum yapmam doğru olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı