Çözüldü 4650G PRO sistem düşük FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FRAGX

Hectopat
RAM
XPG Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz CL16 DUAL RAM
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8
Anakart
MSI B450M-A PRO MAX
İşlemci
Ryzen 5 4650G Pro
PSU: Corsair CX650F.

Arkadaşlar ekran kartım bozuk olduğu için APU sistemi kurdum fakat Valorant'ta 1024x768 çözünürlük en düşük ayarlarda 100-120 FPS falan alıyorum bir sorun mu var?

Ram 16 GB 8x8.

Son düzenleme:
Tek bellek olduğundan kaynaklı olabilir, bir adet daha aynı bellekten olsaydı performansınız epey artardı. Hem AMD, hem APU olduğu için çift bellek performansı epey artırıyor, tek bellek ise düşürüyor.

Tek bellek değil hocam eklemeyi unutmuşum 8x8 16 GB.

CS:GO 720P mi? Bu FPS değerleri çok enterasan geldi normalde bu sistemde daha yüksek alınması gerekiyor. BIOS'tan ayarlarınızı kontrol ettiniz mi, herhangi bir anormallik var mı?

Bilmiyorum hocam BIOS ayarlarını sıfırlamayı denerim ama, CS GO'da 1024x768.

Sıfırlamaktan bahsetmiyorum, birazcık araştırın ve BIOS ayarlarını öğrenin oradan performans arttırıcı ayarlar yapabilirsiniz. Bilgisayarınıza virüs bulaşmış olma ihtimali var mı?

Hayır hocam daha demin Kaspersky ile full tarama yaptım.

Daha önceden performansınız daha mı yüksekti, yeni yeni mi FPS düşmesi yaşamaya başladınız?

Eğer sistemin yeniyse hatırladığım kadarıyla BIOS üzerinden APU sistemler için 1-2 özellik aktif edilerek performans arttıralabiliyordu, sen yine de araştırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…