Yang Mills
Hectopat
Daha fazla
Fanların ismini verdim, kendiniz bakabilirsiniz diye. Kasa rehberinde fan özellikleri belirtmek istemedim.Keşke fanların CFM'lerini ekleseydiniz.
Air Guide bulamadım.
XPG Vento'nun fanları biraz kötü gibi geldi. AirGuide sadece beyaz led versiyonu vardı onu yazmadım bunlar ARGB diye. Sen ne düşünüyorsun? Fanlardan çok anlamıyorum sadece CFM falan iyiyse.Fanların ismini verdim, kendiniz bakabilirsiniz diye. Kasa rehberinde fan özellikleri belirtmek istemedim.
AirGuide sitesinde yok. Kendi kasalarına özel üretilen bir fan türü.
GP Silence 52 CFM.
Statik basınç da önemli. Kasa olarak içlerinden en iyisi bana göre Battlecruiser. Fan olarak 465X'teki LL120'ler iyi. AirGuide serisi hakkında bilgi yok.XPG Vento'nun fanları biraz kötü gibi geldi. AirGuide sadece beyaz led versiyonu vardı onu yazmadım bunlar ARGB diye. Sen ne düşünüyorsun? Fanlardan çok anlamıyorum sadece CFM falan iyiyse.
Teşekkürler elinize sağlık çok iyi rehber olmuş. XPG Battlecruiser ile TD500 arasında kalıyor insanlar. Hangisini tercih edersiniz?Statik basınç da önemli. Kasa olarak içlerinden en iyisi bana göre Battlecruiser. Fan olarak 465X'teki LL120'ler iyi. AirGuide serisi hakkında bilgi yok.
Teşekkür ederim bilgi için.Vento fanlar kaliteli ve güzel. Sessizler. Renk parlaklıkları iyi.
Teşekkürler elinize sağlık çok iyi rehber olmuş. XPG Battlecruiser ile TD500 arasında kalıyor insanlar. Hangisini tercih edersiniz?
Teşekkür ederim bilgi için.
neden üzgün attınız bilmediğimi söylemiştim?
Hava akışı öncelikliyse TD500 Mesh. Onun dışında Battlecruiser.Teşekkürler elinize sağlık çok iyi rehber olmuş. XPG Battlecruiser ile TD500 arasında kalıyor insanlar. Hangisini tercih edersiniz?
Hava akışından ziyade soğutma performansı öyle değil mi?Hava akışı öncelikliyse TD500 Mesh. Onun dışında Battlecruiser.
İki kasa da pişman etmez ama öncelik hava akışıysa TD500 Mesh daha iyi bir tercih.
Kendinize iyi bakın. Allah zihin açıklığı versin.Hocam yanlışlıkla attım.
hocalarım ayrıca technopata bir süreliğine ara veriyorum. Sınavım var ve çok fazla dikkatimi dağıtıyor. Beni soran olursa söylersiniz.
Ön panel mesh olduğu için TD500 Mesh daha düşük sıcaklıklarda geziyor. Şuraya bakabilirsin.Hava akışından ziyade soğutma performansı öyle değil mi?
Malzeme kalitesi olarak XPG önde o zaman. Teşekkürler.