465X vs Warcry vs 4000X vs Battlecruiser

Keşke fanların CFM'lerini ekleseydiniz.
LL120 43 CFM/24.9 dBa/600-1500 RPM.
GP Silence CFM ?/16 dBa/1200 RPM/+%10
Air Guide bulamadım.

Keşke fanların CFM'lerini ekleseydiniz.
Air Guide bulamadım.
Fanların ismini verdim, kendiniz bakabilirsiniz diye. Kasa rehberinde fan özellikleri belirtmek istemedim.

AirGuide sitesinde yok. Kendi kasalarına özel üretilen bir fan türü.

GP Silence 52 CFM.

Fanların ismini verdim, kendiniz bakabilirsiniz diye. Kasa rehberinde fan özellikleri belirtmek istemedim.

AirGuide sitesinde yok. Kendi kasalarına özel üretilen bir fan türü.

GP Silence 52 CFM.
XPG Vento'nun fanları biraz kötü gibi geldi. AirGuide sadece beyaz led versiyonu vardı onu yazmadım bunlar ARGB diye. Sen ne düşünüyorsun? Fanlardan çok anlamıyorum sadece CFM falan iyiyse.

XPG Vento'nun fanları biraz kötü gibi geldi. AirGuide sadece beyaz led versiyonu vardı onu yazmadım bunlar ARGB diye. Sen ne düşünüyorsun? Fanlardan çok anlamıyorum sadece CFM falan iyiyse.
Statik basınç da önemli. Kasa olarak içlerinden en iyisi bana göre Battlecruiser. Fan olarak 465X'teki LL120'ler iyi. AirGuide serisi hakkında bilgi yok.

Statik basınç da önemli. Kasa olarak içlerinden en iyisi bana göre Battlecruiser. Fan olarak 465X'teki LL120'ler iyi. AirGuide serisi hakkında bilgi yok.
Teşekkürler elinize sağlık çok iyi rehber olmuş. XPG Battlecruiser ile TD500 arasında kalıyor insanlar. Hangisini tercih edersiniz?
Vento fanlar kaliteli ve güzel. Sessizler. Renk parlaklıkları iyi.
Teşekkür ederim bilgi için.
Neden üzgün attınız bilmediğimi söylemiştim ?

Hocam yanlışlıkla attım.
hocalarım ayrıca technopata bir süreliğine ara veriyorum. Sınavım var ve çok fazla dikkatimi dağıtıyor. Beni soran olursa söylersiniz . @BerkayZ87 @RPM @Samotne Ciasteczka @TÇB @Kokona Shiki

Teşekkürler elinize sağlık çok iyi rehber olmuş. XPG Battlecruiser ile TD500 arasında kalıyor insanlar. Hangisini tercih edersiniz?
Hava akışı öncelikliyse TD500 Mesh. Onun dışında Battlecruiser.

İki kasa da pişman etmez ama öncelik hava akışıysa TD500 Mesh daha iyi bir tercih.

Hava akışı öncelikliyse TD500 Mesh. Onun dışında Battlecruiser.

İki kasa da pişman etmez ama öncelik hava akışıysa TD500 Mesh daha iyi bir tercih.
Hava akışından ziyade soğutma performansı öyle değil mi?
Malzeme kalitesi olarak XPG önde o zaman. Teşekkürler.
Hocam yanlışlıkla attım.
hocalarım ayrıca technopata bir süreliğine ara veriyorum. Sınavım var ve çok fazla dikkatimi dağıtıyor. Beni soran olursa söylersiniz .
Kendinize iyi bakın. Allah zihin açıklığı versin.
Gereksiz mesajdan uyarı yiyeceğim ama yazmadan edemedim.

Hava akışından ziyade soğutma performansı öyle değil mi?
Malzeme kalitesi olarak XPG önde o zaman. Teşekkürler.
Ön panel mesh olduğu için TD500 Mesh daha düşük sıcaklıklarda geziyor. Şuraya bakabilirsin.

XPG ve TD500 Mesh var aynı testlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…