465X vs Warcry vs 4000X vs Battlecruiser

Corsair ICUE 4000X' in amacı tamamen şatafatlı görüntü. Şöyle bir bakınca bile o renkler insanı cezbediyor.

Bir şey gözüme çarptı. ICUE 4000X üst taraf radyatör kapasitesi 240mm değil mi?
1616082835645.png

Ön panel mesh olduğu için TD500 Mesh daha düşük sıcaklıklarda geziyor. Şuraya bakabilirsin.

XPG ve TD500 Mesh var aynı testlerde.
XPG Invader'a fan doldurmuşlardır değil mi? Normalde 2 fanla geliyor diye biliyorum. Yükte her zaman TD500 yenmiş. Ses olarak biraz fazla sanki. TD500 alacağım ya da XPG alacağım bende.

XPG Invader'a fan doldurmuşlardır değil mi? Normalde 2 fanla geliyor diye biliyorum. Yükte her zaman TD500 yenmiş. Ses olarak biraz fazla sanki. TD500 alacağım ya da XPG alacağım bende.
Ekleme yapılmıyor TechPowerUp testlerinde diye biliyorum. Stok hali test ediliyor.

Boştaki sıcaklık önemsiz.

Ekleme yapılmıyor TechPowerUp testlerinde diye biliyorum. Stok hali test ediliyor.

Boştaki sıcaklık önemsiz.
TD500 iyiymiş ama XPG Invader'den 2 tane alabiliyoruz TD500 parasına. Malzeme kalitesi sorunu var galiba XPG'de. Bazı yerlerinden kısmış olabilirler(?).

TD500 iyiymiş ama XPG Invader'den 2 tane alabiliyoruz TD500 parasına. Malzeme kalitesi sorunu var galiba XPG'de. Bazı yerlerinden kısmış olabilirler(?).
Daha uygun fiyatlı bir kasa istersen Fara R1 PRO da var. P360A DRGB var.
Merak ediyorum: Acaba Gamepower kasası, Cooler Master ya da Be Quiet tarafında yer alsaydı bu kadar olumsuz yorum sunulur muydu? Algı ne kötü bir şey ya. 😅

Burada Corsair 4000X'i seçerdim.
''Lian Li çakması eğğğ'' diye diye kasa çöp ilan edildi. :) Sanarsın temperli camı ilk Lian Li keşfetti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı