Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #31 BerkayZ87 dedi: Daha uygun fiyatlı bir kasa istersen Fara R1 PRO da var. P360A DRGB var. ''Lian Li çakması eğğğ'' diye diye kasa çöp ilan edildi. Sanarsın temperli camı ilk Lian Li keşfetti. Genişletmek için tıkla... P500A bakıyorum ama techpowerup incelemesini bulamadım. Çoklu bir karşılaştırma arıyorum.
BerkayZ87 dedi: Daha uygun fiyatlı bir kasa istersen Fara R1 PRO da var. P360A DRGB var. ''Lian Li çakması eğğğ'' diye diye kasa çöp ilan edildi. Sanarsın temperli camı ilk Lian Li keşfetti. Genişletmek için tıkla... P500A bakıyorum ama techpowerup incelemesini bulamadım. Çoklu bir karşılaştırma arıyorum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.742 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #32 Yang Mills dedi: P500A bakıyorum ama TechPowerUp incelemesini bulamadım. Çoklu bir karşılaştırma arıyorum. Genişletmek için tıkla... Gamers Nexus'ta var. Orada TD500 Mesh falan da vardı galiba. Evet varmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yang Mills dedi: P500A bakıyorum ama TechPowerUp incelemesini bulamadım. Çoklu bir karşılaştırma arıyorum. Genişletmek için tıkla... Gamers Nexus'ta var. Orada TD500 Mesh falan da vardı galiba. Evet varmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #33 BerkayZ87 dedi: Gamers Nexus'ta var. Orada TD500 Mesh falan da vardı galiba. Evet varmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... P400A ve P500A aynı sadece P400A biraz daha sessiz ve 1/2 derece daha sıcak geldi.
BerkayZ87 dedi: Gamers Nexus'ta var. Orada TD500 Mesh falan da vardı galiba. Evet varmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... P400A ve P500A aynı sadece P400A biraz daha sessiz ve 1/2 derece daha sıcak geldi.