4690 ve GTX 770 Tabanlı Sisteme HDD Önerisi

Cemil Alp

Kilopat
Katılım
23 Eylül 2014
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar geçenlerde bir sistem toplattım ve diğer oyunların ultra sistem gereksinimleri ile karşılaştırarak sistemin oyunları kaldırabileceği düşüncesine kapıldım. Sistemim altta attığım fotoğraftaki gibi. Sizden asıl ricam bu sisteme Harddisk önermeniz 2 Tb olması benim için daha iyi. Birde eğer isterseniz sistem hakkında görüşleriniz, sistem uygunmu değil mi, sisteme monitör, klavye mause gibi şeyler önerebilirsiniz. Memnun kalırım

SİSTEM :
7V8l0W.png


Şimdiden teşekkürler

Edit : 3000 i geçmeyecek şekilde ayarlarsanız iyi olur.
 
Harddisk olarak, Seagate'in modellerini öneririm. Gayet sağlam ve bir hdd için performanslı olduğunu düşünüyorum.
 
Çift kanal Ram kullanmalısınız. 3000 TL bir sistemde GTX 970 olmalı ve O.C yapmayacak mısınız? Ona göre SSD ve bileşenleri ayarlayacağım.
 
kardeş overlock yapmayı bilmiyorum maalesef bilgisayar toplama işinde falanda fazla bilgim yok açıkcası sadece bir bilgili arkadaşa toplattım ama arkadaşla yeni tanıştığımız için pek güvenemedim o yüzden size bir sorayım sistem uyumlumu işte arma 3 ultra fc 4 ultra falan kaldırırmı diye. Harddiski kendim seçmemi söledi bende size danıştım
 
@Catastrophe kardeşimin tavsiyesi çok daha iyi. Arkadaşın bu konuda biraz acemi bilgisiyle yardımcı olmaya çalışmış belliki. Herşey parçaların üzerindeki sayısal verilerle olmuyor maalesef.

Mesela RAMler de arkadaşın Mhz yüksek diye tavsiye etmiş, fakat CL10 1866Mhz CL9 1600Mhz den daha yavaş kalır yerine göre. Ram alırken CLX kısmındaki X ne kadar düşük olursa o kadar verim alırsın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı