4690K ve GTX970 Tabanlı Sistem Toplama

Gumusozhan

Hectopat
Daha fazla  
2015-08-27 18.22.08.png
Merhabalar,
Arkadaşlar şöyle bir sistem topladım, oynamak istediğim oyun ise CS:GO ve tabii ki GTA 5. İleriye dönük bir sistem olsun istedim ama fazla bilgi sahibi olmadiğim icin sipariş vermeden önce sizlere danışmak, eleştiri ve tavsiyelerinizi almak istedim. Kendi arastirmalarima göre güç kaynağında cızırtı seklinde ses oluşuyormus ve ekran kartinda coil whine sorunu. Bazı bu gibi konularda endiselerim var sadece. Görüldüğü üzere 5000 TL gibi bir bütçem var, tavsiyelerinizi bekliyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim, iyi sosyaller.

Kasa, güç kaynağı ve işlemci soğutucu hariç aynı sisteme sahibim. Benim ekran kartımda coil whine çıktı. Bana kalırsa çok dert edilecek bir şey değil. Değiştirmekle vakit kaybetmek istemedim.Kasam Zalman z3 plus, güç kaynağım ise Corsair vs550. Gayet memnunum.

İntel'in 20. Yıl özel işlemcisi sayesinde H serisi anakartlara da hız aşırtma yapılabilmesi için güncelleme geldi. Bence Anakartı H81 yap, (İşlemciyi 4.2-4.5 dolaylarında çalıştırırsın), İşletim sistemini daha ucuza başka yerden temin edebilirsin, Bütçeyi Ekran kartını GTX 980 Tİ almak için zorla

Eki Görüntüle 100050 Merhabalar,
Arkadaşlar şöyle bir sistem topladım, oynamak istediğim oyun ise CS:GO ve tabii ki GTA 5. İleriye dönük bir sistem olsun istedim ama fazla bilgi sahibi olmadiğim icin sipariş vermeden önce sizlere danışmak, eleştiri ve tavsiyelerinizi almak istedim. Kendi arastirmalarima göre güç kaynağında cızırtı seklinde ses oluşuyormus ve ekran kartinda coil whine sorunu. Bazı bu gibi konularda endiselerim var sadece. Görüldüğü üzere 5000 TL gibi bir bütçem var, tavsiyelerinizi bekliyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim, iyi sosyaller.
Sistemi güzel toplamışsın overclock edilebilir ileriye dönük bir sistem hemen hemen aynı sistemi bende toplamayı düşünüyorum birde bu sisteme guzel bir oyuncu monitoru yakışır tavsiyem aoc nin veya asus un 1-2 ms tepki sureli gaming monütorlerinden biri olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı