Merhaba. Şu anda altyapımız 46MB destekliyor. 25MB download 6MB upload alıyoruz Türk Telekom'da. 110-120 gibi bir fiyat ödüyoruz. 46MB destekliyorken 25 MB almak düşündürdü beni. Türk Telekom'da önereceğiniz bir paket var mıdır ya da farklı bir ISS önerisi.
Çok ilginç açıkçası ben de TT HiperNet 75 MB hıza 140 TL ödüyorum, TT'nin bu farklı yerlerde aynı tarz alt yapılarda farklı fiyat politikasına anlam veremiyorum. Tabi ben yeni abone oldum telefondan arayarak daha ucuz sunuyorlarmış diye duydum.
Çok ilginç açıkçası ben de TT HiperNet 75 MB hıza 140 TL ödüyorum, TT'nin bu farklı yerlerde aynı tarz alt yapılarda farklı fiyat politikasına anlam veremiyorum. Tabii ben yeni abone oldum telefondan arayarak daha ucuz sunuyorlarmış diye duydum.
VDSL2 altyapıda HiperNet oluyor, yani en yakın saha dolabına kadar fiber kablo ve sonrasında o saha dolabından sizin evinizdeki ankastreye kadar bakır kabloyla yani.
TT'de fiber FiberNet ismi direk. UltraNet var birde oda ADSL olmalı.
6 Upload olmasının sebebi pandemi yüzünden TT 2 kata kadar Upload yaptı o yüzden. İlerde düşürecek mi belli değil, şuanlık bu şekilde ama Uploadlarımız.