46MB altyapı için paket ve ISS önerisi

Vallahi bilmiyorum HiperNet paketinde 24-35 arası pakette 3 MB upload veriyorlarmış bizim pakette 6MB upload var kafam çok karıştı.
Netspeed - Limitsiz Mutluluk şuradan altyapınızı sorgular mısınız? Bu şekilde size en yakın bağlandığınız fiber saha dolabının mesafesini öğreniriz böylece.

Dosya Ekleri

• 1640624511083.png
    1640624511083.png
    27,3 KB · Görüntüleme: 28
Modeminizden hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz bir de? Şu tarz isimlerin olduğu kısımda ki değerleri kastediyorum:

SNR margin.
Line attenuation.

Fiyatı güzel fakat taahhüttünüz yok muydu Türk Telekom ile?

Doğru onu unuttum. Bakıyorum şimdi hat değerlerine.
1640624920676.png

Modeminizden hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz bir de? Şu tarz isimlerin olduğu kısımda ki değerleri kastediyorum:

SNR Margin
Line Attenuation

Fiyatı güzel fakat taahüttünüz yok muydu Türk Telekom ile?

Doğru onu unuttum. Bakıyorum şimdi hat değerlerine.
Eki Görüntüle 1253589
Hat değerleriniz şuandaki hızına göre tam ideal, daha fazla hıza çıkmak istiyorsanız binanızdaki tesisatın kalitesi en başta dikkat etmeniz gereken faktör sizin için. 25MB üstü değerlere çıkarsanız kopma ve stabilite sorunları yaşamaya başlayabilirsiniz şuan ki mevcut hat değerleriniz ile.

"Aşağı yönde hat zayıflamanız 11.8" güzel bir değer.

İşin garibi fiber saha dolabı altyapı sorgulamada 392M uzaklıkta olmasına rağmen size Download kısmındaki hat zayıflaması gayet iyi görünüyor. Benim fiber saha dolabı uzaklığım 229M ama hat zayıflamam 14.5 xD

Fiber saha dolabından evinize kadar gelen hattınız güzel demekki yada sizi farklı bir fiber saha dolabına takmışlardır daha yakındaki.

Hat değerleriniz şuandaki hızına göre tam ideal, daha fazla hıza çıkmak istiyorsanız binanızdaki tesisatın kalitesi en başta dikkat etmeniz gereken faktör sizin için. 25MB üstü değerlere çıkarsanız kopma ve stabilite sorunları yaşamaya başlayabilirsiniz.

İşin garibi fiber saha dolabı altyapı sorgulamada 392m uzaklıkta olmasına rağmen size download kısmındaki hat zayıflaması gayet iyi görünüyor. Benim fiber saha dolabı uzaklığım 229m ama hat zayıflamam 14.5 xD.

Fiber saha dolabından evinize kadar gelen hattınız güzel demek ki ya da sizi farklı bir fiber saha dolabına takmışlardır daha yakındaki.

Hmm anladım yani şu anki ayarı bozmamak lazım :D

Hmm anladım yani şu anki ayarı bozmamak lazım :D
Yani evet tercih size kalıyor bu noktadan sonra. Ya masraf yada şuan mevcut durumda kalmak gibi 😅 Sizin ankastrenize kadar gelen hat kalitesi gayet iyi gerçekten dediğim üzere, bina içi tesisat veyahut modeminiz bu noktada tek zayıf nokta görünüyor şuan da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı