TR_Smash_exe
Hectopat
Daha fazla
MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.166,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Geri kalan paraya sıvı soğutma, artık kaç mm oluyor, bilemem. Az kalıyor geriye.
TeşekkürlerIzoly ve Turbox var bakabilirsin. güvenli duruyor.
Izoly ve Turbox var bakabilirsin. Güvenli duruyor.
Abi sence benim düşündüğüm sistem nasıl?
Teşekkürler.
Sıvı soğutma için diyorsunuz herhalde. Benim önereceğim ürünler değiller açıkçası.
Attığım sistem daha ucuz ve QHD monitörlü alınabiliyor. Daha iyi yani bu yüzden. QHD monitör almanı öneririm. 240 ve 170 Hz arasındaki farka daha yüksek bir çözünürlük kesinlikle daha iyi, ister rekabet, ister hikaye.
Sence 7500F için kaç mm sıvı soğutucu iyi olur bir de önerebilir misin?
Sizin attığınız monitör daha iyi ama benim attığım monitörün kalitesi kötü mü, çünkü sistemi değiştirmeyi düşünmüyorum o yüzden monitörden 2-3 kıscam.
Neden sistemi değiştirmeyi düşünmüyorsunuz?
Yani ucuz olmasının sebebi ASRock anakart, 16 GB 5200MHz RAM bunlardan kısmak bana pek mantıklı gelmiyor, belki bilmediğimdendir ama.