47 bin TL'ye monitör dahil sistem toplama

Bütçe
48000

TR_Smash_exe

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemde bir tek SSD'yi samsun 1TB 980 Pro yapmayı düşünüyorum.

Sizce bu sistem ve monitör alınır mı? Bir de bu sisteme uygun bir sıvı soğutucu önerebilir misiniz?

@messinicocugu
@Prime777

@messinicocugu
@Prime777

Geri kalan paraya sıvı soğutma, artık kaç mm oluyor, bilemem. Az kalıyor geriye.

Geri kalan paraya sıvı soğutma, artık kaç mm oluyor, bilemem. Az kalıyor geriye.

Abi sence benim düşündüğüm sistem nasıl?

Izoly ve Turbox var bakabilirsin. güvenli duruyor.
Teşekkürler

Abi sence benim düşündüğüm sistem nasıl?

Teşekkürler.

Attığım sistem daha ucuz ve QHD monitörlü alınabiliyor. Daha iyi yani bu yüzden. QHD monitör almanı öneririm. 240 ve 170 Hz arasındaki farka daha yüksek bir çözünürlük kesinlikle daha iyi, ister rekabet, ister hikaye.

Sıvı soğutma için diyorsunuz herhalde. Benim önereceğim ürünler değiller açıkçası.

Sence 7500F için kaç mm sıvı soğutucu iyi olur bir de önerebilir misin?

Attığım sistem daha ucuz ve QHD monitörlü alınabiliyor. Daha iyi yani bu yüzden. QHD monitör almanı öneririm. 240 ve 170 Hz arasındaki farka daha yüksek bir çözünürlük kesinlikle daha iyi, ister rekabet, ister hikaye.

Sizin attığınız monitör daha iyi ama benim attığım monitörün kalitesi kötü mü, çünkü sistemi değiştirmeyi düşünmüyorum o yüzden monitörden 2-3 kıscam.

Sence 7500F için kaç mm sıvı soğutucu iyi olur bir de önerebilir misin?

Sizin attığınız monitör daha iyi ama benim attığım monitörün kalitesi kötü mü, çünkü sistemi değiştirmeyi düşünmüyorum o yüzden monitörden 2-3 kıscam.

Neden sistemi değiştirmeyi düşünmüyorsunuz?

Yani ucuz olmasının sebebi ASRock anakart, 16 GB 5200MHz RAM bunlardan kısmak bana pek mantıklı gelmiyor, belki bilmediğimdendir ama.

ASRock anakart istemiyorsanız ve o sistemin parçalarını daha çok beğendiyseniz monitörü QHD şekilde o sistemle beraber alabilirsiniz o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı