470.000 TL'ye Golf 5 alınır mı?

Paul Walker

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Araba 298.000 kilometerede, Sağ tarafında etek altı boyası var, yanında 4 tane kış lastiği, 4 jant, bir tane ön orijinal tampon, bir tane normal lastik var. Sağ arkada bisiklet çarpmasına karşın bir çizik var. Araç LPG'li ve manuel.
1.6 motor 16 valf, motor performansı 80.
Eğer başka sorunuz varsa ekspertiz raporundan söyleyebilirim, arabanın hız sabitleyicisini sahibi kendisi yaptırdı.

Son düzenleme:
Eski fsı vag grubu motorları yağ yakma makineleridir hocam. Uzak durmakta fayda var. Km side yüksek aracın. Mümkünse bu fiyat bandında Toyota veya Honda tarzı araçlara yönelin.

Araba 298.000 kilometerede, Sağ tarafında etek altı boyası var, yanında 4 tane kış lastiği bir tane ön orijinal tampon, bir tane normal lastik var. Sağ arkada bisiklet çarpmasına karşın bir çizik var. Araç LPG'li ve manuel.
1.6 motor 16 valf, motor performansı 80.
Eğer başka sorunuz varsa ekspertiz raporundan söyleyebilirim, arabanın hız sabitleyicisini sahibi kendisi yaptırdı.
Nerede yaşıyorsunuz?

Bana pahalı geldi. 1.6 FSI 115 beygir motor ise tüp ile çok uyumlu olmayan problem çıkarmaya müsait bir motor diye duymuştum. Ama 1.6 102 beygir ise onlar tüp ile daha sağlıklı oluyor diye duydum. (bu model arabalar ile ilgili çok bilgim yok, kulaktan duyma bilhilerdir ona göre dikkate alın)

Nerede yaşıyorsunuz?
Kayseri.

Bana pahalı geldi. 1.6 FSI 115 beygir motor ise tüp ile çok uyumlu olmayan problem çıkarmaya müsait bir motor diye duymuştum. Ama 1.6 102 beygir ise onlar tüp ile daha sağlıklı oluyor diye duydum. (bu model arabalar ile ilgili çok bilgim yok, kulaktan duyma bilhilerdir ona göre dikkate alın)
Düz 1.6.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı