470 TL GTX 750 Ti alınır mı?

tommyangelo123

Hectopat
Daha fazla  
Screenshot_2020-08-28-03-17-29-459_com.sahibinden.jpg

Screenshot_2020-08-28-03-19-56-169_com.sahibinden.jpg

İlan böyledir. Adam son fiyat diyor, alayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Caranthir Ar Feiniel @Samotne Ciasteczka Abicim Zonguldak'da yaşıyorum senin onerdigin kartın şehrine bak. Başakşehir'e mı geleyim bir kart için. Yol parası ile zaten sıfırın parasına cikar. Zonguldak'ta bir tek böyle adam gibi ucuz bir kart bulabildim. Abartmıyorum 3-5 tane ekran kartı ilanı var Zonguldak ve çevresinde. Bir de buna göre yorum yaparsanız sevinirim. Şimdi tekrar soruyorum. Alınır mı?

@Caranthir Ar Feiniel @Samotne Ciasteczka Abicim Zonguldak'da yaşıyorum senin onerdigin kartın şehrine bak. Başakşehir'e mı geleyim bir kart için. Yol parası ile zaten sıfırın parasına cikar. Zonguldak'ta bir tek böyle adam gibi ucuz bir kart bulabildim. Abartmıyorum 3-5 tane ekran kartı ilanı var Zonguldak ve çevresinde. Bir de buna göre yorum yaparsanız sevinirim. Şimdi tekrar soruyorum. Alınır mı?

Kimseye Zonguldak içi almak zorunda olduğunu söylememişsin bile. Zonguldak içine baktım ve ekran kartı namına pek bir şey yok. Adam gibi kullandıysa al.

Nasıl yani? Ben mesela Edirne'den bir ekran kartı siparişi vereceğim ve kapıda ödemeli mı alacağım?
Şöyle.

Sen ekran kartının parasını kartına yatırıyorsun. Hemen Al butonuna tıklıyorsun. İsmini, adresini ve kart numaranı giriyorsun. Parasını çekiyorlar. Satıcı sana kargoluyor. Kapıda ürünü alıyorsun. Sonra ürün sağlamsa onay veriyorsun, değilse kapıda kargocuya tutanak tutturuyorsun. Bu kadar basit :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı