Aliexpress'te şuan 348TL ve geri bildirimlerin neredeyse hepsi olumlu.Kesinlikle çok güçlü bir kart fakat, o fiyatlara bulunabildiğinden emin değilim. 450TL civarı piyasada genelde.
Aliexpresste uzun zamandır bu kartı kontrol etmemiştim. Arkadaş kaçırmasa bariAliexpress'te şuan 348TL ve geri bildirimlerin neredeyse hepsi olumlu.
US $64.99 |Tahmini Teslimat Zamanı
GTX 960'ta an itibarı ile Aliexpress'te 400TL'ye bulunabiliyor, 960'ın da geri bildirimlerinin hepsi olumlu sayılır. Yeni kullanıcılara verilen kuponu varsa GTX 760 330TL'ye, GTX 960 384TL'ye alınabiliyor.Aliexpresste uzun zamandır bu kartı kontrol etmemiştim. Arkadaş kaçırmasa bari![]()
@BhuRock Kardeşim bakar mısın?
Hocam bu sisteme RX570 yakışir. Şu anda alabilecegin en mantikli kart bu olur. Hepsi burada da 950 tl civari fiyatı var. Uzun sure seni uzmeyecek bir karttir.Merhaba arkadaşlar, sistemim:
i5 6500 3.20GHz
8GB RAM
GT 730 2 GB ekran kartı
Bu sisteme GTX 750Ti düşünüyorum. 2. el 300 TL'ye Asus'un çift fanlı modeli sizce alınır mı?
Yoksa biraz daha para verip 2. el GTX 760 mı almalıyım? Yorumlarınızı bekliyorum.
Pubg için gayet güzel nedeni Optimizasyon Olmadığı için750ti kullaniyorum pek memnun degilim scum pubg gibi oyunlari 1080p en dusukde adam akilli oynatmiyor 40-60 arasi geziniyor fps cok akici degil aliexpress huapu storedan almistim 10 gunde gelmisti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.