470 TL'ye Minecraft Java ve Bedrock Edition alınır mı?

taleNt

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: Acer Nitro AN16-51-532R, i5-13500h, Rtx 4050, 32gb ddr5 5200mhz ram, 1tb ssd
Enaba sitesinde indirimli ve kod ile bu fiyata geliyor. 21 yaşındayım ve bu zaman kadar hiç oynamadım oyunu. Fakat şu an arkadaşlarımın hepsi oynuyorlar ve çok zevk aldıklarını söylüyorlar. Sizce bu fiyata alınır mı? Ve enaba sitesi güvenilir mi?

Enaba sitesinde indirimli ve kod ile bu fiyata geliyor. 21 yaşındayım ve bu zaman kadar hiç oynamadım oyunu. Fakat şu an arkadaşlarımın hepsi oynuyorlar ve çok zevk aldıklarını söylüyorlar. Sizce bu fiyata alınır mı? Ve enaba sitesi güvenilir mi?
Orijinal hesap çeşit çeşit modlar kurarak oyunu daha eğlenceli bir şekilde oynamana yarıyor, eskisi gibi serverlar kalmadı ama istediğin şekilde mod kurabilirsin, ve bence bu fiyata da değer.

Bu yıl 1200 küsure aldım. Yıllar boyunca APK oynadım, Launcher üzerinden oynadım. Şu an aktif olarak oynamıyorum fakat ileride Minecraft'ta sahibim demek için aldım. 21 yaşından sonra ilk defa oynarsanız çok sıkılabilirsiniz. İlk önce Launcher üzerinden deneyin, sonrasında almak isterseniz alın.

Bu fiyata değer.

Güvenilirliği bilmem ancak alınır. Minecraft her ne kadar belli bir noktada 'bıraktım' deseniz de asla bırakamayacağınız bir oyun.

Enaba sitesi tamamen güvenilir onu merak ediyorsanız. Opera GX'in resmi sponsorlarından.

Bu yıl 1200 küsure aldım. Yıllar boyunca APK oynadım, Launcher üzerinden oynadım. Şu an aktif olarak oynamıyorum fakat ileride Minecraft'ta sahibim demek için aldım. 21 yaşından sonra ilk defa oynarsanız çok sıkılabilirsiniz. İlk önce Launcher üzerinden deneyin, sonrasında almak isterseniz alın.

Bu fiyata değer.

Sıkma konusuna katılmıyorum oyundaki büyük mod paketlerinin hepsini oynadım yüzlerce kez düz halde bitrdim vanilla hafif modlu yüzlerce kez bitirdim mobilde yıllarca APK oynadım şu an da aktif olarak arkadaşlarımla ATM10 oynuyorum gram sıkılmadım oynarken.
Parasına değer.

Orijinal hesap çeşit çeşit modlar kurarak oyunu daha eğlenceli bir şekilde oynamana yarıyor, eskisi gibi serverlar kalmadı ama istediğin şekilde mod kurabilirsin, ve bence bu fiyata da değer.
O dediğin bütün modları legacy launcher gibi bir launcherada kurabiliyorsun. Ayrıca açık kaynaklı, oynayıp oynamayacağınızı bilmiyorsanız legacy launcherdanda deneyebilirsiniz veya direkt oynayın ne fark eder. Şahsen benim için çok eğlenceli bir oyun değil artık, sunucu işide en fazla bir kaç hafta veya ay sürüyor, önermem.

Hocalarım uzun süredir oynamadığım için mod olaylarını bilmiyorum. Evet, modlarla sıkıcı olmayabilir. Biz arkadaşımla saganetwork üzerinden Online sunucu alıp dümdüz oynuyoruz. O yüzden çok bilmiyorum mod olaylarını. Ben genel Minecraft'ın ilerleyişinden bahsettim. Çok çok keyifli bir oyun olduğu fikrine bende katılıyorum.

Aldım ben güvenilir sorunsuzca kullandım keyi. Ülkeye dikkat etmeniz yeterli 500 e değer fiyatı hiç düşmez ama zamlanır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı