numbuhzero
Hectopat
Daha fazla
İşlemcini i5 6600k alsan ve anakartınıda z170 yongalı seçsen daha iyi olcaktır çünkü fazla fiyat farkı yok 100 - 200 tl gibi. Ramleri 16 değilde 8gb alıp bu dediğimi yapabilirsin. Z170 yongasında bellek frekansıda artıyor bu yüzden min. 2666mhz seçersen iyi olur ama anakartı değiştirmeyeceksen verdiğin linkteki bellekler iyi. Kingston iyi ve kaliteli bir marka ama Gskill de güzeldir. Birde hepsiburada da bellek fiyatları daha uygun bilgin olsun. Ssd de ise dayanılıklılıktan kastı ömrü. En fazla 750 evo 35 tb yazma ömrü var. Günde 30gb veri yazsan ssd 9 yılda ömrünü dolduracak ama benim tavsiyem 850 evo alman çünkü daha yeni. Mousu bilemem ama psu iyi.
GTX 980 yerine R9 390X almanızı tavsiye ediyorum. Çünkü GTX 980 parasını haketmiyor. Ondan daha ucuz fiyata aynı performansı veren hatta bazı oyunlarda daha yüksek performans veren ve 8GB Vram avantajıyla R9 390X diyorum ben.
Hocam nvidia pascal da hbm ye geçmeyecek mi?? Neden 1,5-2 sene önce çıkan ekran kartına 2 milyar verelip o paraya zaten hbm teknolojisine sahip ve 980 den daha iyi olan fury veya nano almak varken?? Bence gidip r9 fury al sistem istersen toplayabilirim sana biraz bekle.
Eki Görüntüle 151450
Monitör de ekleyip 5000 tl olacaksa 300 tl ye dandik bir monitör alacağına tepki süresi 1-2 lik sağlam asus-benq lardan birini al. Bir de destek işini bırakın amd nvidia destekli oyunlarda bile geçiyor fury ile hitman da 20-30 fps fark var sanırsam 2016 oyunu en son oyun birde amd oyunu diyorlar da hangi nvidia oyununda amd ye o kadar fps farkı attı nvidia?? The witcher 3 gibi nvidia desteğini bile geçmiş nvidianın direkt yaptığı oyun gibi diyebileceğimiz oyun da bile r9 390 - gtx 970 kafa kafayalar gtx 970 2-3 fps önde ama sözde ''DESTEĞİ VAR'' nvidianın.
Eki Görüntüle 151451
Kingston modelleri fena değil . Eğer şüphe varsa Team Dark veya Corsair modelleri ile benim sistemlerde değiştirebilirsin.
Selam dostum,
Kingston markasında tek slotta sorun yaşamazsın ancak duallerde bazen sorun yaşatıyor. Ayrıca yaklaşık 5bin'e sistem topluyorsun ama msi anakart koymuşsun. Bildiğin üzere diğer markalar anakarta 3 yıl garanti verirken msi 2yıl veriyor. 1yıllık fark inan ki bazı durumlarda hayat kurtarıyorMsi ekran kartı iyidir ancak anakarta tekrar bak derim