Herkese iyi Sosyaller. En yakın arkadaşım için bir bilgisayar toplayacağız. Bütçesi en fazla 4700 TL. Önerilerinizi bekliyoruz. Hazır sistem de olabilir.
Philips 221V8/01 21.5" 4ms Full HD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bütçeyi 100-150 TL kadar aşıyor, sıkıntı olursa ekran kartını Palit 1650 GP OC yapıp alın.
Philips 221V8/01 21.5" 4ms Full HD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bütçeyi 100-150 TL kadar aşıyor, sıkıntı olursa ekran kartını Palit 1650 GP OC yapıp alın.
Ne var yahu ne herkes trip atıyor siz düşüncenizi söylediniz bende söyledim hayret bir şey bu para ziyan olmasın dedik alırsa alsın banane ya sonradan üzülen kendisi olacak hiç umrumda değil.
Ne var yahu ne herkes trip atıyor siz düşüncenizi söylediniz ben de söyledim hayret bir şey bu para ziyan olmasın dedik alırsa alsın bana ne ya sonradan üzülen kendisi olacak hiç umurumda değil.