4700 TL sistem önerisi

MirkoOneHundred

Hectopat
Arkadaşlar bu yaz sonuna pc toplayacağım. Tam bütçem 4700 TL. PC'yi oyun için istiyorum. Önerileriniz varsa atarsanız sevinirim.

Bir de sormak istediğim birşey var. Pc bileşenleriyle pek alakam yoktur ama bir R9 290X ROG MATRIX'e baktım 512 bit. Birde GTX780 T' a baktım o ise 384 bit ama 290x i performans testinde geçiyor, bunun sebebi nedir ?

Birde bu toplayacağım ilk pc olacak herhangi bir konuda öneriniz olursa zevkle okurum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
4700.png

Sistem gayet hoş fakat 4670k yerine AMD Fx 9370 işlemci tercih edecektim arkadaş sanırım oyun oynayacak. Ve o bilgisayara 600w psu cok düşük değil mi. Gigabyte Sumo Y kasasına bir bakmanı öneririm. 700w Cougar cmx var psu olarak gayet iyi. Tek fark 50 tl daha fazla verilip Sumo Y alınması daha mantıklı bence. 6 Adet fan manuel ayarlanılabilir. Fan filtreleri ve hava akımı, kalite çok iyi.

Hafta sonu bayağı bir ucuzlar.
Gaming 5 daha iyi olur.

ads%C4%B1z-png.8894

ads%C4%B1z-png.8895

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    24,8 KB · Görüntüleme: 511
  • Adsız.png
    Adsız.png
    25 KB · Görüntüleme: 540
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı