4700 TL YouTube İçin Monitör Dahil Sistem Önerisi

BERKOWW

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, bir sistem toplamak istiyorum. Monitör dahil 4700 TL. 9 taksit olacağı için vadesiz olarak alabileceğim bir siteden toplarsanız sevinirim. Kendim montajlayacağım. Birkaç ricam var:
  • SSD 250 GB olsun.
  • HDD'yi eklemeyin. Sonradan alacağım.
  • Montajı kolay yapabileceğim bir kasa olsun.
Şimdiden teşekkürler! İyi Sosyal'ler!

Son düzenleyen: Moderatör:
4.3k.PNG

CPU Soğutcusu olarak; Dark AquaForce W120 120mm sıvı soğutucu.

İşlemci: İ7 6700
Anakart: ASRock H170 Pro4/Hyper
RAM: Kingston HyperX Fury 16 (2x8) GB 2133 Mhz
HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM
SSD: Samsung 750 Evo 250 GB
Kasa: Dark N10
Güç Kaynağı: Aerocool KCAS 80+Bronze 750 W
Monitör: Samsung LS22F350FHMX-UF

Teknobiyotik'ten toplandı.

Ekran Kartı: Galax GTX 1070
Ebrar Bilgisayar'dan toplandı.

Toplam 4818 TL

İşlemci: İ7 6700
Anakart: ASRock H170 Pro4/Hyper
RAM: Kingston HyperX Fury 16 (2x8) GB 2133 Mhz
HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM
SSD: Samsung 750 Evo 250 GB
Kasa: Dark N10
Güç Kaynağı: Aerocool KCAS 80+Bronze 750 W
Monitör: Samsung LS22F350FHMX-UF

Teknobiyotik'ten toplandı.

Ekran Kartı: Galax GTX 1070
Ebrar Bilgisayar'dan toplandı.

Toplam 4818 TL
Asrock firmasını daha önce hiç duymadım hocam biraz Asrock'dan bahsedermisiniz? Kaliteli mi? Rakiplerinden daha üstün kılan neyi var? (MSI, ASUS gibi firmalar.)

Asrock firmasını daha önce hiç duymadım hocam biraz Asrock'dan bahsedermisiniz? Kaliteli mi? Rakiplerinden daha üstün kılan neyi var? (MSI, ASUS gibi firmalar.)
Şimdi hocam, ASRock kalitelidir, ancak ülkemizde pek adını duymayız. ASRock'un özelliği bir anakartta ihtiyaç duyulan çoğu şeyleri bulundurması ve bütçe dostu olmasıdır. Elbette Asus ya da MSI ya da Gigabyte tercih edilebilir, ama neredeyse aynı kaliteye daha ucuz fiyata almak varken neden diğerlerini alalım ki :)?

Şimdi hocam, ASRock kalitelidir, ancak ülkemizde pek adını duymayız. ASRock'un özelliği bir anakartta ihtiyaç duyulan çoğu şeyleri bulundurması ve bütçe dostu olmasıdır. Elbette Asus ya da MSI ya da Gigabyte tercih edilebilir, ama neredeyse aynı kaliteye daha ucuz fiyata almak varken neden diğerlerini alalım ki :)?
B serisi de bu kadar iyi midir?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı